Tuinwoning

Nog 0 woningen beschikbaar!

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

De Tuinwoningen zijn 3-laagse stadswoningen met een privé tuin van 26 m2 op het zuid-oosten, een terras van 11 m2 en een eigen overdekte parkeerplaats. Ideaal voor een gezin Op de begane grond is de grote leefkeuken, met aan de zonkant je eigen stadstuin en aan de andere kant een eigen overdekte parkeerplaats. Op de 1e verdieping is de…

De Tuinwoningen zijn 3-laagse stadswoningen met een privé tuin van 26 m2 op het zuid-oosten, een terras van 11 m2 en een eigen overdekte parkeerplaats.

Ideaal voor een gezin
Op de begane grond is de grote leefkeuken, met aan de zonkant je eigen stadstuin en aan de andere kant een eigen overdekte parkeerplaats. Op de 1e verdieping is de woonkamer. Doordat het trappenhuis in het midden zit, heb je twee gedeeltes. Een zitgedeelte en een tv-hoek en bijvoorbeeld een werk- of studieplek. Aan de woonkamer grenst je terras aan de gemeenschappelijke dektuin. Kies je voor de optionele vide? Dan zijn de woonkamer en leef keuken met elkaar verbonden.
Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. 1 van de kamers is woningbreed en heeft toegang tot de badkamer met wastafel, douche en toilet. Deze verdieping is in basis al zo ingedeeld dat er voldoende bergruimte is. Voor je wasmachine en droger is een aparte berging gemaakt.

De woningen worden comfortabel én energiezuinig. Energie komt onder andere van de zonnepanelen op het dak. De bodemwarmtepomp in de woning is inbegrepen in de vrij op naam-prijs. Net zoals de keuken, sanitair en tegelwerk.
De Terraswoningen en de Tuinwoningen hebben in principe dezelfde indeling. Het verschil zit hem in de ligging en verbinding met je woonomgeving.

Bekijk het gebouw en de woningen in 3D: https://bpd.ogdb.nl/bpd/project/2303/proeftuin-erasmusveld

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 135 m2 tot 157 m2

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.