Gezinsappartement

Nog 0 woningen beschikbaar!

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Appartement met 3 slaapkamers Het leuke aan dit gezinsappartement je een echte leefkeuken kunt creëren. Schuif gezellig aan. De keuken zit in het hart van het huis en verbindt de eetkamer met de woonkamer. Bij de keuken is er een berging voor je wasmachine, maar je zou er ook prima de voorraad kwijt in kunnen. De badkamer is ruim, het apart…

Appartement met 3 slaapkamers
Het leuke aan dit gezinsappartement je een echte leefkeuken kunt creëren. Schuif gezellig aan. De keuken zit in het hart van het huis en verbindt de eetkamer met de woonkamer. Bij de keuken is er een berging voor je wasmachine, maar je zou er ook prima de voorraad kwijt in kunnen.

De badkamer is ruim, het apart toilet vind je op de gang en er zijn 3 slaapkamers. Het balkon grenst aan de woonkamer. Hiervandaan kijk je vrij uit op het groen van de locatie waar je woont.

Samen leven
In de Proeftuin leef je samen. Je ontmoet elkaar bijvoorbeeld in het paviljoen, op het sportveld of in het gezamenlijke groen dat de buurt rijk is.

Puur
De woningen worden comfortabel én energiezuinig. Energie komt onder andere van de zonnepanelen op het dak. De bodemwarmtepomp in de woning is inbegrepen in de vrij op naamprijs. Net zoals de keuken, sanitair en tegelwerk.

Het gezinsappartement bestaat uit de types: E4, E5 en F2.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 105 m2 tot 107 m2

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.