4-kamer appartement

Nog 0 woningen beschikbaar!

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Een appartement met 3 slaapkamers Met de trap of lift bereik je je verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer met open keuken en de ruime berging / technische ruimte. Via de woonkamer kom je in de gang met toegang tot de 3 slaapkamers, het toilet en de badkamer. Om jou een goede start te geven richten we de keuken volledig voor je in.…

Een appartement met 3 slaapkamers
Met de trap of lift bereik je je verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer met open keuken en de ruime berging / technische ruimte. Via de woonkamer kom je in de gang met toegang tot de 3 slaapkamers, het toilet en de badkamer.

Om jou een goede start te geven richten we de keuken volledig voor je in. Natuurlijk ben je vrij om hier nog je eigen draai aan te geven. Zet die eettafel maar neer en geniet van jouw gloednieuwe appartement in de Proeftuin.

Samen leven
In de Proeftuin leef je samen. Je ontmoet elkaar bijvoorbeeld in het paviljoen, op het sportveld of in het gezamenlijke groen dat de buurt rijk is.

Puur
De woningen worden comfortabel én energiezuinig. Energie komt onder andere van de zonnepanelen op het dak. De bodemwarmtepomp in de woning is inbegrepen in de vrij op naamprijs. Net zoals de keuken, sanitair en tegelwerk.

Het 4-kamer appartement bevat de volgende types: E6 en E8.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 82 m2 tot 108 m2

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.