3-kamer appartement

Nog 0 woningen beschikbaar!

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Zie jij jezelf al zitten op het balkon? Kom binnen en laat je verrassen door de ruimte en het licht. Via de grote ramen kijk je lekker vrij uit op de mooie plek waar je woont. Het balkon is vanuit de woonkamer bereikbaar. Hier zit je heerlijk! Dit appartement heeft 2 slaapkamers en een extra ruime bergkast. Het toilet zit in de hal, net als de…

Zie jij jezelf al zitten op het balkon?

Kom binnen en laat je verrassen door de ruimte en het licht. Via de grote ramen kijk je lekker vrij uit op de mooie plek waar je woont. Het balkon is vanuit de woonkamer bereikbaar. Hier zit je heerlijk!

Dit appartement heeft 2 slaapkamers en een extra ruime bergkast. Het toilet zit in de hal, net als de badkamer. Deze is nieuw, modern en voorzien van alle gemakken. Om jou een goede start te geven richten we de keuken volledig voor je in.

Samen leven
In de Proeftuin leef je samen. Je ontmoet elkaar bijvoorbeeld in het paviljoen, op het sportveld of in het gezamenlijke groen dat de buurt rijk is.

Puur
De woningen worden comfortabel én energiezuinig. Energie komt onder andere van de zonnepanelen op het dak. De bodemwarmtepomp in de woning is inbegrepen in de vrij op naamprijs. Net zoals de keuken, sanitair en tegelwerk.

Het 3-kamer appartement bevat de volgende types: E1, E2, E3, D1a, D1as, D1b, D1bs.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 65 m2 tot 80 m2

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.