Hofwoning 5.40m Type B1

Nog 0 woningen beschikbaar!

Corrine Juffermans

Omschrijving

Wil je net wat meer ruimte binnen? de woningtypes b1 liggen aan een hof én aan een groene natuurzone. de basiskenmerken van deze woningen zijn duurzaam, energiezuinig en moderne architectuur. de woonoppervlakte van type b1 is circa 141,9 m2. de voordeur van deze woning ligt aan het centrale binnenhof. in de entreehal is een toilet, een meterkast,…

Wil je net wat meer ruimte binnen? de woningtypes b1 liggen aan een hof én aan een groene natuurzone. de basiskenmerken van deze woningen zijn duurzaam, energiezuinig en moderne architectuur. de woonoppervlakte van type b1 is circa 141,9 m2.

de voordeur van deze woning ligt aan het centrale binnenhof. in de entreehal is een toilet, een meterkast, een aparte garderobe en een trap naar de 1e verdieping. vanuit de duurzaam ingerichte keuken is er uitzicht op het gezellige binnenhof dat je deelt met je buren. in de woonkamer is veel lichtinval door de glazen gevel. hier kijk je uit over de privé tuin en het openbare groen. in de tuin, aan de gevel wordt standaard een bergkast geplaatst waarin je je tuingerei en kleine tuinmeubels kwijt kunt.

op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers, een complete badkamer met inloopdouche van 6,2 m2 en een apart toilet. de grootste en woningbrede slaapkamer is een echte master bedroom van circa 17,4 m2 met ruimte voor een royale kastenwand. op de 2e verdieping - met de hoge kap - wordt eveneens een woningbrede slaapkamer gerealiseerd, voor bijvoorbeeld een master bedroom, een (werk)atelier of een werkruimte. daklichten en -ramen bieden ook hier veel licht, waardoor ook een extra leefruimte gecreëerd kan worden. optioneel kan gekozen worden voor een 2e badkamer.

aan de hofzijde van het huis geniet je van een heerlijk terras met pergola. achter de woning is een privé terras van circa 26 m2 , dat over gaat in het openbare groen.

de gezinswoningen in de velden zijn qua ontwerp identiek, het verschil zit in de beukmaten van de woningen. bij een bredere beukmaat ontstaat meer woonruimte.

duurzaamheid is het uitgangspunt. de neolife houtcomposiet gevelbekleding is onderhoudsarm. een warmtepomp zorgt voor warmte in huis en zonnepanelen op de daken leveren stroom. de daken worden bekleed met sedum groen, dat bestendig is tegen de hitte en voor buffering zorgt van neerslag. alle woningen hebben royaal contact met het omliggende groene landschap.

bekijk hier de duurzaamheidskenmerken van de woningen:

www.proeftuinerasmusveld.nl/de-velden/locatie/duurzaamheid

ga jij ook voor duurzaam? je hebt straks als bewoner(s) de kans om je eigen duurzame interieur te creëren.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte 142 m2
  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.