Bouwnummer 31, Kopappartementen, Delft

Dit is object is onderdeel van De Tuin van Teding

Verkocht

Delft

€ 267.500 v.o.n.

Bereken je lasten voor deze woning:

Verkocht

Marjolein Derksen

Omschrijving

Nieuwbouwappartementen in Delft aan de Teding van Berkhoutlaan Nu in verkoop! De verkoop van de 32 appartementen in De Tuin van Teding in Delft is gestart! De start verkoop is online, met een webinar, op donderdag 3 maart. Bekijk nu alle verkoopstukken op de projectwebsite en kom alles te weten over de appartementen! Financiële check Het is…

Nieuwbouwappartementen in Delft aan de Teding van Berkhoutlaan

Nu in verkoop!
De verkoop van de 32 appartementen in De Tuin van Teding in Delft is gestart! De start verkoop is online, met een webinar, op donderdag 3 maart. Bekijk nu alle verkoopstukken op de projectwebsite en kom alles te weten over de appartementen!

Financiële check
Het is belangrijk dat je een financiële toets meestuurt bij jouw inschrijving. Deze financiële toetsing kun je laten opstellen door een financieel adviseur.
Als je wilt, kun je je gegevens achterlaten en je terug laten bellen door de Rabobank om alvast een afspraak in te plannen.
Ook kun je terecht bij Hypotheekshop, via denhaag1075@hypotheekshop.nl of via 070-3948031.
Beiden zijn bekend met De Tuin van Teding. Uiteraard ben je geheel vrij om naar een erkend adviseur van jouw voorkeur te gaan voor de financiële toets.

De Tuin van Teding
Ben je op zoek naar een nieuw appartement in Delft? Aan de Teding van Berkhoutlaan komt een prachtig appartementengebouw met ruime balkons of een privétuin welke natuurlijk overgaat in openbaar groen. Diverse type appartementen van circa 68 m² tot 102 m² met 2 of optioneel 3 slaapkamers.

Fijne groene woonomgeving in de Kuyperwijk
De Tuin van Teding komt aan de Teding van Berkhoutlaan ter hoogte van de Sasboutstraat gelegen in de Kuyperwijk. Hier woon je in een groene omgeving met het Hof van Delfpark aan de overkant van de straat, de winkels aan de Foreestweg om de hoek en de hockeyvereniging Ring Pass vlakbij. De Kuyperwijk staat bekend om het groene karakter en ruimtelijke opzet. Zo is het ook in de Tuin van Teding. Hier woon je lekker rustig, maar wel met voorzieningen om de hoek en hartje Delft op circa 7 minuten fietsafstand. Je parkeert de auto gewoon voor de deur. Stap in en met een kwartier bent je in Den Haag. Rotterdam en Leiden zijn maar 20 minuten rijden. Ideaal!

32 appartementen in kleinschalig woongebouw met architectonische kenmerken
De architect liet zich inspireren door de wederopbouwarchitectuur. De architect is op zoek gegaan naar de kwaliteiten in de omgeving en architectonische kenmerken uit de wijk. Hiervan heeft hij een eigentijdse vertaling gemaakt. Dat ziet u terug in de verfijnde geveldetails, bijzonder vormgegeven balkons en de verbinding die wordt gemaakt met de tuin rondom.

Groen, groener, groenst
Vanaf dag één stond vast dat het groene karakter van de Kuyperwijk tot aan de balkons, terrassen en tuinen te beleven moest zijn. Langs de Teding van Berkhoutlaan loopt een groenzone, die we betrekken bij de Tuin van Teding. De tuin rondom bestaat uit een mooi ontworpen privédeel en een openbaar gedeelte. Dit openbare gedeelte wordt straks in een participatietraject met bewoners en omwonenden ingericht. Passend bij de wensen van de gebruikers.

Woningtypes De Tuin van Teding
Ieder appartement heeft een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon, terras of tuin. De buitenruimtes zijn op het zuidoosten en noordoosten georiënteerd. Wil je nog uitgebreider genieten van buiten zijn? Dan wandel je zo de gezamenlijke tuin in. Kopje koffie en boekje mee en genieten mee.

> 10 kopappartementen van ruim 68 m² - vanaf € 267.500,- v.o.n.

Bouwnummers Type C: 4, 5, 20, 21, 31 en 32

Op de kop van De Tuin van Teding komen 10 prachtige appartementen van 69 m2 groot. Het fijne aan deze appartementen is het balkon dat op het zuidoosten ligt en supermooi uitzicht biedt op de groene omgeving. Via het opvallende grote raam in de zijgevel komt veel licht binnen én kijk je leuk uit. Ook deze appartementen hebben 2 slaapkamers. Natuurlijk is ook aan de praktische zaken gedacht. Zo is er in de inpandige berging genoeg plaats voor een wasmachine en droger. Je fiets kun je kwijt in de berging op de begane grond. Geniet jij straks van dit praktisch ingedeelde appartement met de stad op fietsafstand?

Schrijf je in voor 14 maart om 12.00 uur!
Interesse om straks hier te worden? Plan ook gelijk een afspraak in met een bank of financieel adviseur voor een financiële check. Schrijf je ook in via de projectwebsite. Dit kan uiterlijk tot 14 maart om 12.00 uur! Aan de hand van de loting door de notaris, op lotnummer én op eerste of zo hoog mogelijke voorkeur. Inwoners van de Kuyperwijk krijgen voorrang in de loting.

Vragen?
Natuurlijk kun je contact opnemen met ons! Om eventuele vragen te beantwoorden, maar ook als je hulp nodig hebt bij het invullen van het online inschrijfformulier of bij de financiële toets.

Basiskenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 267.500 v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwjaar 2022
 • Soort bouw Appartement
 • Woonoppervlakte 68 m2
 • Woonoppervlakte 68 m2
 • Inhoud 170 m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Warmtepomp
 • Voorzieningen Lift, zonnepanelen

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.