Van Vredenburgh Villa | Twee-onder-een-kapwoning

Nog 0 woningen beschikbaar!

2 nieuwbouw woonhuizen

€ 1.160.000,- tot

€ 1.210.000,- tot

Verkocht

Corrine Juffermans

Omschrijving

Een karakteristiek tweetal. Deze half vrijstaande twee-onder-één kap villa’s sluiten qua architectuur, met z’n roodbruine steensoort, aan bij de bebouwing aan de van Vredenburchweg. Ze markeren de entree naar Buitenplaats Hofstede. Het woonoppervlakte is 168 m² excl. vliering van 45 m². Deze villa’s zijn in basis ingedeeld met een sfeervolle kamer…

Een karakteristiek tweetal. Deze half vrijstaande twee-onder-één kap villa’s sluiten qua architectuur, met z’n roodbruine steensoort, aan bij de bebouwing aan de van Vredenburchweg. Ze markeren de entree naar Buitenplaats Hofstede. Het woonoppervlakte is 168 m² excl. vliering van 45 m². Deze villa’s zijn in basis ingedeeld met een sfeervolle kamer ensuite op de begane grond en standaard vier slaapkamers. De zeer ruime master bedroom heeft een eigen badkamer. Gelegen op royale kavels van circa 566 of 609 m².

Aan de lommerijke van Vredenburchweg komen twee karakteristieke villa’s die aansluiten op de architectuur in de omgeving. De villa’s liggen op ruime percelen en hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime berging.
De woningen hebben een klassieke indeling met een afgesloten woonkamer en keuken (32 en 34 m²) Op de begane grond bevinden zich tevens een aparte werkkamer en een bijkeuken. De werkkamer is bereikbaar via de woonkamer en de bijkeuken bereik je via de grote woonkeuken welke aan de achterzijde van de woning is gelegen.
Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom heeft een balkon welke aan de voorzijde van de woning gelegen is.
Via een vlizotrap is de vliering (45 m²) bereikbaar.

Kenmerken:
- Woonoppervlak 168 m² excl. vliering van 45 m²
- Woonkamer/keuken ca. 66 m² met kamer ensuite
- 4 slaapkamers
- 2 badkamers en apart toilet
- werkkamer op de begane grond
- Masterbedroom met inloopkast en eigen badkamer
- Noordwesten tuinligging
- Luxe Siematic keuken
- Stijlvol Sanitair en tegelwerk
- Energieneutraal (bodemwarmtepomp en zonnepanelen)

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 168 m2 tot 168 m2
  • Kamers 6
  • Prijs

    € 1.160.000,- tot

    € 1.210.000,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.