Vrijstaande villa

Nog 0 woningen beschikbaar!

1 nieuwbouw woonhuizen

€ 924.850,- tot

Marjolein Derksen

Omschrijving

In Aan de Singel fase 2 wordt onder meer deze vrijstaande villa van 6,60 meter breed gebouwd. Dit is wonen in het topsegment. De vrije ligging draagt hier natuurlijk aan bij, maar ook de groene en kindvriendelijke omgeving van Aan de Singel is een belangrijke factor. Door het gebruik van duurzame materialen, de royale beukmaat (breedte van de…

In Aan de Singel fase 2 wordt onder meer deze vrijstaande villa van 6,60 meter breed gebouwd. Dit is wonen in het topsegment. De vrije ligging draagt hier natuurlijk aan bij, maar ook de groene en kindvriendelijke omgeving van Aan de Singel is een belangrijke factor. Door het gebruik van duurzame materialen, de royale beukmaat (breedte van de woning) en de ligging nabij de Wilgenplas is ontspannen wonen een zekerheid.

Wil je luxe en comfort? Dan is een vrijstaande villa als deze echt iets voor jou! Met onder meer twee parkeerplaatsen op eigen perceel en een grote tuin rondom (dus altijd een plekje in de zon) geniet je van veel ruimte en rust. Het woonoppervlak is - zoals je mag verwachten van een woning uit het topsegment - circa 190 m2. Genoeg ruimte dus voor een (groot) gezin.

Op eerste verdieping vind je 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad en een apart toilet. De tweede verdieping is al ingedeeld. Aan weerszijde van de overloop worden twee onbenoemde ruimtes gecreëerd. Hier plaats je een thuiskantoor of speelkamer. De keuze is aan jou.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 193 m2 tot 193 m2
  • Kamers 4
  • Prijs

    € 924.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.