Vrijstaande villa

Nog 0 woningen beschikbaar!

Verkocht

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

In Aan de Singel fase 1 wordt onder meer deze vrijstaande villa van 6,60 meter breed gebouwd. Dit is wonen in het topsegment. De vrije ligging draagt hier natuurlijk aan bij, maar ook de groene en kindvriendelijke omgeving van Aan de Singel is een belangrijke factor. Door het gebruik van duurzame materialen, de royale beukmaat (breedte van de…

In Aan de Singel fase 1 wordt onder meer deze vrijstaande villa van 6,60 meter breed gebouwd. Dit is wonen in het topsegment. De vrije ligging draagt hier natuurlijk aan bij, maar ook de groene en kindvriendelijke omgeving van Aan de Singel is een belangrijke factor. Door het gebruik van duurzame materialen, de royale beukmaat (breedte van de woning) en de ligging nabij de Wilgenplas is ontspannen wonen een zekerheid.

Wil je luxe en comfort? Dan is een vrijstaande villa als deze echt iets voor jou! Met onder meer twee parkeerplaatsen op eigen perceel en een grote tuin geniet je van veel ruimte en rust. De woonoppervlakte is - zoals je mag verwachten van een woning uit het topsegment - ongeveer 190 m2. Genoeg ruimte dus voor een (groot) gezin. Op eerste verdieping vind je vier slaapkamers en de tweede verdieping is in te delen naar wens. Meer slaapkamers zijn dus mogelijk. Uiteraard kun je ook een kantoor of vrijetijdsruimte creëren.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 192 m2 tot 192 m2
  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.