Rijwoning 5,70m breed Wilgenhart

Nog 0 woningen beschikbaar!

Verkocht

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

In Aan de Singel fase 1 worden onder meer zes van deze hoek- en tussenwoningen van 5,70 meter breed gebouwd. Net iets breder dan gemiddeld. En dus met net iets meer mogelijkheden. Tel daar de sfeervolle pergola en de prachtige groene woonlocatie Aan de Singel bij op en je hebt wooncomfort in optima forma. Door het gebruik van duurzame materialen…

In Aan de Singel fase 1 worden onder meer zes van deze hoek- en tussenwoningen van 5,70 meter breed gebouwd. Net iets breder dan gemiddeld. En dus met net iets meer mogelijkheden. Tel daar de sfeervolle pergola en de prachtige groene woonlocatie Aan de Singel bij op en je hebt wooncomfort in optima forma. Door het gebruik van duurzame materialen en de ligging nabij de Wilgenplas is ontspannen wonen een zekerheid.

De architectuur is niet alledaags. Het is een rijwoning, maar de materialen en uitstraling laten het geheel luxe ogen. De rijwoningen van 5,70 meter breed hebben een woonoppervlakte van ongeveer 130 m2. In deze woningen geniet je, mede door de vele en grote raampartijen optimaal van licht en ruimte. Uiteraard is er ruimte genoeg voor een (groot) gezin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een verdieping hoger is de ruimte vrij in te delen, bijvoorbeeld als speel- of werkruimte. Parkeren kan op het mandelig terrein direct achter de woning.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 129 m2 tot 135 m2
  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.