Rijwoning 5,40m breed Wilgenhart

Nog 0 woningen beschikbaar!

Verkocht

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

In Aan de Singel fase 1 worden onder meer veertien van deze hoek- en tussenwoningen van 5,40 meter breed gebouwd. Opvallend is onder meer de sfeervolle pergola aan de voorzijde. Aan de Singel is een prachtige groene woonlocatie in het kindvriendelijke Lierkwartier. Door het gebruik van duurzame materialen, fijne beukmaat (breedte van de woning) en…

In Aan de Singel fase 1 worden onder meer veertien van deze hoek- en tussenwoningen van 5,40 meter breed gebouwd. Opvallend is onder meer de sfeervolle pergola aan de voorzijde. Aan de Singel is een prachtige groene woonlocatie in het kindvriendelijke Lierkwartier. Door het gebruik van duurzame materialen, fijne beukmaat (breedte van de woning) en de ligging nabij de Wilgenplas is ontspannen wonen een zekerheid.

De architectuur straalt rust en luxe uit, passend bij de inrichting van de omgeving. De rijwoningen van 5,40 meter breed hebben een woonoppervlakte van ongeveer 121 m2. In deze woningen geniet je, mede door de vele raampartijen optimaal van licht en ruimte. Uiteraard is er ruimte genoeg voor een (groot) gezin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een verdieping hoger is de ruimte vrij in te delen, bijvoorbeeld als speel- of werkruimte. Parkeren kan op eigen terrein of op het mandelig terrein achter de woning.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 122 m2 tot 127 m2
  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.