Bouwnummer 440, Bouwnummer 440, De lier

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Wat heerlijk dat mooie weer. Na een rustige start van de dag en wat werken in de tuin hebben jullie wel wat lekkers verdiend! Door de openslaande deuren loop je de keuken in en tovert een snelle salade op tafel. Het voelt hier het hele jaar door als vakantie. In fase 2 van Aan de Lanen komen zes 2-onder-1-kapwoningen type G met een…

Wat heerlijk dat mooie weer. Na een rustige start van de dag en wat werken in de tuin hebben jullie wel wat lekkers verdiend! Door de openslaande deuren loop je de keuken in en tovert een snelle salade op tafel. Het voelt hier het hele jaar door als vakantie.

In fase 2 van Aan de Lanen komen zes 2-onder-1-kapwoningen type G met een woonoppervlakte van ca. 181 m2. Elk huis is aangesloten op stadsverwarming en wordt voorzien van vloerverwarming op de begane grond en een tuin. De auto parkeer je op de privé-parkeerplaats bij de woning. Het is hier heerlijk rustig wonen tussen het vele water en groen, en met verschillende grote steden binnen handbereik.

Je betreedt dit woningtype via de zijentree. De hal met toilet leidt naar de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorkant en de keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Zo zet je ‘s zomers heerlijk de openslaande deuren open terwijl je een gezonde maaltijd klaarmaakt en de kids ravotten in de tuin. Op de eerste verdieping vind je 2 slaapkamers en een masterbedroom, allemaal heerlijk licht. De badkamer met douche en wastafel is lekker ruim opgezet en het tweede toilet is separaat. De zolder biedt ruimte voor de wasmachine en droger. Wat er verder op zolder komt is aan jullie: een werkplek of kun je wel wat extra opbergruimte gebruiken? Zie hiervoor de optiemogelijkheden van de aannemer.

Basiskenmerken

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.