Bouwnummer 423, Bouwnummer 423, De lier

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Het is weekend dus de wekker heb je niet gezet. Je wordt wakker van de opkomende zon en besluit je pyjama nog even aan te houden. Met badjas en een heerlijk kopje espresso neem je plaats op de loungeset in de tuin. Hier kun je uren blijven zitten. Deze fraaie hoekwoning staat op een mooie locatie in Aan de Lanen fase 2. Bouwnummer 423 heeft een…

Het is weekend dus de wekker heb je niet gezet. Je wordt wakker van de opkomende zon en besluit je pyjama nog even aan te houden. Met badjas en een heerlijk kopje espresso neem je plaats op de loungeset in de tuin. Hier kun je uren blijven zitten.

Deze fraaie hoekwoning staat op een mooie locatie in Aan de Lanen fase 2. Bouwnummer 423 heeft een voor-, zij- en achtertuin en is voorzien van een berging. Je vindt de parkeerplaatsen aan de achterzijde van de woning, aan de voorzijde heb je uitzicht op een brede groenstrook met de speelvoorzieningen. Dat is heerlijk wonen! Maar ook van binnen is deze hoekwoning prachtig. Én heerlijk ruim, met een woonoppervlakte van circa 140 m2 en een woonkamer van meer dan 5 meter breed. Kom even binnen!

Lichte woonkamer
Via de voortuin betreed je de hal van de woning. Hier is het toilet, de trap naar boven en de deur naar de woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht dankzij de schuifpui naar de achtertuin en een extra raam in de zijgevel. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde, waar je tijdens het koken heerlijk uitzicht hebt op spelende kinderen. Comfortabel is ook de vloerverwarming op de begane grond. Je hebt hier altijd warme voeten! De achtertuin is achterom te bereiken en voorzien van een berging voor de fietsen.

Even boven kijken
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van een groot raam en biedt plaats aan een wastafel, douche en toilet. Tot slot heeft de woning een zolderverdieping met zijraam, te bereiken met een vaste trap en nog vrij in te delen. Wat dacht je van een vierde slaapkamer of een werkruimte? Op deze verdieping vind je ook de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Basiskenmerken

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.