Bouwnummer 407, Bouwnummer 407, De lier

Nog 0 woningen beschikbaar!

Verkocht

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Deze tussenwoning is gelegen naast de hoekwoning in een rij van acht woningen die zich kenmerken door het roodkleurige metselwerk. Met een woonoppervlakte van circa 98 m2 en twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping, zijn dit ideale woningen voor bijvoorbeeld starters op de woningmarkt óf juist echtparen van wie de kinderen niet meer thuis…

Deze tussenwoning is gelegen naast de hoekwoning in een rij van acht woningen die zich kenmerken door het roodkleurige metselwerk. Met een woonoppervlakte van circa 98 m2 en twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping, zijn dit ideale woningen voor bijvoorbeeld starters op de woningmarkt óf juist echtparen van wie de kinderen niet meer thuis wonen.

Open verbinding
De auto kun je parkeren in de vakken aan de achterkant van de straat of aan de zijkant van de huizenrij. Via de ruime hal met separaat toilet stap je de woonkamer met open keuken aan de voorzijde. Deze kijkt uit op de stoep, die door een groenstrook wordt gescheiden van de tegenover gelegen woningen. Comfortabel is de vloerverwarming op de begane grond; hier heb je altijd warme voeten! De achtertuin is achterom te bereiken en voorzien van een berging voor bijvoorbeeld de fietsen.

Ruime slaapkamers
Via de open trap in de woonkamer, kom je op de eerste verdieping. Hier vind je de badkamer, standaard voorzien van tweede toilet, en de twee ruime slaapkamers; één aan de voor-, en één aan de achterzijde. Tot slot heeft de woning nog een zolderverdieping, die vrij in te delen is. Kies bijvoorbeeld voor een derde slaapkamer of een hobbykamer. Op deze verdieping vind je ook de aansluitpunten voor de wasmachine en droger.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.