Bouwnummer 406, Bouwnummer 406, De lier

Nog 0 woningen beschikbaar!

Verkocht

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Kom na een lange dag werken thuis, schop je schoenen uit in de hal en nestel je op de bank in de woonkamer. Even ontspannen. In de aangrenzende keuken staat je partner al te koken; hoe fijn is dat! Deze hoekwoning in een rij van acht woningen kenmerkt zich door de luifel aan de voor- en zijkant, zorgend voor een mooi contrast met het roodkleurige…

Kom na een lange dag werken thuis, schop je schoenen uit in de hal en nestel je op de bank in de woonkamer. Even ontspannen. In de aangrenzende keuken staat je partner al te koken; hoe fijn is dat!

Deze hoekwoning in een rij van acht woningen kenmerkt zich door de luifel aan de voor- en zijkant, zorgend voor een mooi contrast met het roodkleurige metselwerk. Met een woonoppervlakte van circa 122 m2 en drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping, zijn dit ideale woningen voor bijvoorbeeld starters op de woningmarkt óf juist echtparen van wie de kinderen niet meer thuis wonen.

Open verbinding
De auto kun je parkeren in de vakken aan de achterkant van de straat of aan de zijkant van de huizenrij. Via de ruime hal met separaat toilet stap je de woonkamer met open keuken aan de voorzijde. Deze kijkt uit op de stoep, die door een groenstrook wordt gescheiden van de tegenover gelegen woningen. Comfortabel is de vloerverwarming op de begane grond; hier heb je altijd warme voeten! De achtertuin is achterom te bereiken en voorzien van een berging voor bijvoorbeeld de fietsen.

Ruime slaapkamers
Via de open trap in de woonkamer, kom je op de eerste verdieping. Hier vind je de badkamer, standaard voorzien van tweede toilet, en de drie ruime slaapkamers; één aan de voorzijde, voorzien van een zijraam, en twee aan de achterzijde waarvan er ook één is voorzien van een zijraam. Tot slot heeft de woning nog een zolderverdieping, die vrij in te delen is. Kies bijvoorbeeld voor een vierde slaapkamer of een hobbykamer. Op deze verdieping vind je vlak onder het zijraam ook de aansluitpunten voor de wasmachine en droger.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.