Bouwnummer 405, Bouwnummer 405, De lier

Nog 0 woningen beschikbaar!

Verkocht

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Genieten doe je hier met een hoofdletter G. Van die eerste cappuccino ’s morgens aan de keukentafel tot een gezellige barbecue in de tuin. Het voelt hier 365 dagen per jaar als vakantie. In fase 2 van Aan de Lanen komen 13 hoek- en tussenwoningen type B met een woonoppervlakte van ca. 106-118 m2. Deze woningen kenmerken zich door de…

Genieten doe je hier met een hoofdletter G. Van die eerste cappuccino ’s morgens aan de keukentafel tot een gezellige barbecue in de tuin. Het voelt hier 365 dagen per jaar als vakantie.

In fase 2 van Aan de Lanen komen 13 hoek- en tussenwoningen type B met een woonoppervlakte van ca. 106-118 m2. Deze woningen kenmerken zich door de karakteristieke luifeltjes boven de voordeur en het aubergine metselwerk dat afgewisseld wordt met opvallende witte tuitgevels. Elk huis is aangesloten op stadsverwarming en wordt voorzien van vloerverwarming op de begane grond en een tuin met eigen berging. De auto parkeer je gemakkelijk in de straat. Het is hier heerlijk rustig wonen tussen het vele water en groen, maar met verschillende grote steden binnen handbereik.

Je stapt binnen in de ruime hal. Vanuit hier heb je de keuze om je weg te vervolgen naar de woonkamer of direct met de trap naar de eerste verdieping. Ook vindt je hier een separaat toilet. De riante woonkamer met open keuken is voorzien van een glazen schuifdeur die toegang biedt tot de tuin met eigen berging. Hier stal je met gemak de fietsen en de kussens van de tuinset. De trap brengt je naar de overloop op de eerste verdieping waar zich drie slaapkamers en een ruime badkamer met douche, wastafel en tweede toilet bevinden. Op zolder vind je de aansluiting voor de wasmachine en droger. De overige ruimte is te gebruiken als bijvoorbeeld een knutselkamer of creëer extra logeerplekken met een handige slaapbank.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.