Bouwnummer 323, Bouwnummer 323, De lier

Nog 0 woningen beschikbaar!

Verkocht

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Bouwnummer 323 is een fraaie hoekwoning met een prachtige tuitgevel en een karakteristieke deurluifel. De woning staat op een kavel van circa 113 m2, met de tuin op het zuidwesten. Aan deze zijde bevinden zich de parkeerplaatsen; parkeer de auto en loop zo de tuin in! Dat is heerlijk wonen. Ook van binnen is deze hoekwoning prachtig. Én lekker…

Bouwnummer 323 is een fraaie hoekwoning met een prachtige tuitgevel en een karakteristieke deurluifel. De woning staat op een kavel van circa 113 m2, met de tuin op het zuidwesten. Aan deze zijde bevinden zich de parkeerplaatsen; parkeer de auto en loop zo de tuin in! Dat is heerlijk wonen. Ook van binnen is deze hoekwoning prachtig. Én lekker ruim, met een woonoppervlakte van circa 118 m2 en een woonkamer van bijna 5,5 meter breed.

Warme voeten
Via de voortuin kom je binnen in de hal. Hier is het toilet en de trap naar boven. Door de deur rechtdoor betreed je de woonkamer, waar je door de schuifpui meteen uitkijkt op de zonnige achtertuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken aan de voorzijde, die fraai uitzicht biedt op het water. Extra opbergruimte heb je dankzij de trapkast. Comfortabel is ook de standaard vloerverwarming op de begane grond; hier heb je altijd warme voeten! De achtertuin is achterom te bereiken en voorzien van een berging voor de fietsen.

Even boven kijken
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en de badkamer. Deze biedt plaats aan een wastafel, douche en tweede toilet. De zolder is nog volledig vrij in te delen. Wat zijn jouw wensen? Kies bijvoorbeeld voor een vierde slaapkamer of een hobbykamer. Op deze verdieping vind je ook de aansluitpunten voor de wasmachine en droger.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.