Bouwnummer 320, Bouwnummer 320, De lier

Nog 0 woningen beschikbaar!

Verkocht

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Deze tussenwoning staat op een mooie locatie in Aan de Lanen fase 2. Bouwnummer 320 staat in een rij van zes woningen, en heeft een karakteristieke luifel boven de voordeur. De achtertuin grenst direct aan de parkeerplaats; parkeer de auto en loop zo de tuin in! Dat is heerlijk wonen! Deze ideale gezinswoning heeft een woonoppervlakte van circa…

Deze tussenwoning staat op een mooie locatie in Aan de Lanen fase 2. Bouwnummer 320 staat in een rij van zes woningen, en heeft een karakteristieke luifel boven de voordeur. De achtertuin grenst direct aan de parkeerplaats; parkeer de auto en loop zo de tuin in! Dat is heerlijk wonen! Deze ideale gezinswoning heeft een woonoppervlakte van circa 106 m2, met een woonkamer van ruim 5 meter breed. Iets voor jullie?

Brede woonkamer
Via de voordeur, met deurluifel, betreed je de hal, met het toilet en de trap naar boven. Rechtdoor kom je binnen in de tuingerichte woonkamer. Deze is ruim 5 meter breed en heerlijk licht dankzij de schuifpui naar de achtertuin. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken. Hier heb je tijdens het koken uitzicht op het groen. Dankzij de trapkast heb je extra opbergruimte. Comfortabel is ook de vloerverwarming op de begane grond. Je hebt hier altijd warme voeten! De achtertuin is achterom te bereiken en voorzien van een berging.

Even boven kijken
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van een raam en biedt plaats aan een wastafel, douche en toilet. Tot slot heeft de woning een zolderverdieping, te bereiken met een vaste trap en nog vrij in te delen. Wat dacht je van een vierde slaapkamer of een werkruimte? Op deze verdieping vind je ook de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.