Topappartementen

Nog 0 woningen beschikbaar!

2 nieuwbouw woonhuizen

€ 429.850,- tot

€ 429.850,- tot

Verkocht

Marjolein Derksen

Omschrijving

Op zoek naar een appartement met wat meer ruimte? Bekijk dan eens deze 3-kamer topappartementen in het karakteristieke Aan de Lanen Appartementengebouw in Lierkwartier. Deze 2 appartementen bevinden zich op de 3e - en bovenste - verdieping en hebben een woonoppervlakte van 80 m2. Met 2 slaapkamers, een separaat toilet, een heerlijk lichte…

Op zoek naar een appartement met wat meer ruimte? Bekijk dan eens deze 3-kamer topappartementen in het karakteristieke Aan de Lanen Appartementengebouw in Lierkwartier. Deze 2 appartementen bevinden zich op de 3e - en bovenste - verdieping en hebben een woonoppervlakte van 80 m2. Met 2 slaapkamers, een separaat toilet, een heerlijk lichte woonkamer met open keuken en een balkon op het noordwesten of zuidoosten, bieden deze appartementen dat extra wooncomfort. Kom binnen!
Lekker veel licht
De ingang van deze 3-kamerappartementen bevindt zich in het trappenhuis, waar je naar de trap of lift kunt nemen. Je komt binnen in een ruime T-vormige hal, met toegang tot alle vertrekken van de gelijkvloerse woning. Aan de voorzijde vind je de ruime woonkamer met open keuken. Hier heb je lekker veel lichtinval dankzij vele ramen. Allereerst een groot dakkapel en een deur naar het Frans balkon op het zuidwesten, en aan de zijkant openslaande deuren naar het dakterras, dat is gericht op het noordwesten of zuidoosten.
Van alle gemakken voorzien
Aan de achterzijde van het appartement, met uitzicht op het binnenterrein, heb je 2 slaapkamers, waarvan 1 met Frans balkon. Verder is er een badkamer met douche, een separaat toilet en een ruime berging, waarin je ook de wasmachine kwijt kunt. Je fiets kun je stallen in de gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond. Deze 3-kamer topappartementen bieden alles wat je nodig hebt, Iets voor jou?

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 87 m2 tot 87 m2
  • Kamers 3
  • Prijs

    € 429.850,- tot

    € 429.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.