Terug

Verkoopadviseur bestaande bouw

Ik word blij van mensen die met een tevreden gevoel de woning verlaten, hun taxatie ontvangen en de telefoon ophangen.

Over Sophie Zaat

Tijdens mijn opleiding Facilitiy Management aan de Haagse Hogeschool begon ik met een bijbaantje bij Olsthoorn Makelaars. Ik kwam erachter dat ik het werk en contact met de verschillende mensen en situaties heel leuk en interessant vond en toen ik mijn opleiding heb afgerond ben ik fulltime aan de slag gegaan. Vanaf dat moment heb ik mij altijd bezig gehouden met de ondersteunende taken binnen de bestaande bouw. Het werk is zo gevarieerd, dat de dagen voorbij vliegen.

Na een aantal jaar de ondersteunende taak te hebben uitgevoerd, ging het toch kriebelen om ook de makelaars/taxateurs kant te gaan ontdekken. Vanuit Olsthoorn Makelaars is mij de kans geboden om de opleiding te gaan volgen, waardoor mijn kennis en ervaring nog verder verbreed zijn.

Mijn dagen bestaan nu vooral uit de combinatie van de taxaties uitwerken, bezichtigingen uitvoeren en administratieve taken, waardoor geen één dag hetzelfde is!

Vragen aan Sophie Zaat

1. Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Mijn favoriete plek is het strand van Scheveningen. Heerlijk om even uit te waaien en in de zomer lekker genieten van een drankje op het terras.

2. In wat voor soort woning woon je nu?

Twee jaar geleden heb ik samen met mijn vriend een bouwval gekocht, deze hebben wij compleet verbouwd de afgelopen jaren. We zijn nu heerlijk gesetteld en genieten nog elke dag van alles wat we helemaal naar onze eigen smaak hebben ingericht.

3. Waar word je blij van tijdens je werkdag?

Ik word blij van mensen die met een tevreden gevoel de woning verlaten, de taxatie ontvangen en de telefoon ophangen.

4. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Het huis waar ik nu in woon komt aardig dicht in de buurt van mijn droomhuis, vooral hoe het is ingericht met warme kleuren, kaarsen, open haard en sfeerverlichting. Maar als ik echt nadenk over mijn droomhuis dan zou ik ooit nog wel een vervallen boerderijtje helemaal op willen knappen en alle oude details zichtbaar houden, een knusse sfeer creëren en eventueel wat dieren op het erf.

house-row