Terug

Verkoopondersteuning bestaande bouw

In mijn afstudeerfase ben ik in contact gekomen met Olsthoorn Makelaars. Dit heeft mij zo enthousiast gemaakt, dat ze tijdens het schrijven van mijn scriptie geen seconde uit mijn gedachten zijn geweest.

Over Esmee Lodewijk

Bij Olsthoorn Makelaars houd ik mij vooral bezig met alle ondersteunende taken binnen de bestaande bouw. Voordat ik bij Olsthoorn Makelaars aan de slag ben gegaan, heb ik de MBO opleiding Marketing & Communicatie gevolgd en de HBO opleiding Communicatie. Tijdens deze opleidingen heb ik diverse stages gelopen, die altijd al met ‘wonen’ te maken hadden. Zo heb ik stage gelopen bij een woonwinkel, bij een interieurstyliste en bij een evenementen- en communicatiebureau waarbij ik de plattegronden moest intekenen en het interieur mocht uitzoeken. In mijn afstudeerfase ben ik in contact gekomen met Olsthoorn Makelaars. Dit heeft mij zo enthousiast gemaakt, dat ze tijdens het schrijven van mijn scriptie geen seconde uit mijn gedachten zijn geweest. Want hoe leuk zou het zijn om straks, als ik mijn opleiding succesvol heb afgerond, aan de slag te mogen gaan bij dit superleuke familiebedrijf? Heel leuk!

Vragen aan Esmee Lodewijk

1. Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Mijn favoriete plek in het Westland is daar waar feestjes zijn. Ik houd van echte Westlandse feestjes met vriendinnen, veel bekenden, goede muziek en een lekker drankje erbij.

2. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn ideale droomhuis ziet er gezellig en knus uit door middel van warme kleuren, sfeerverlichting en veel kaarsen. Met een echte leefkeuken met kookeiland en barkrukken, waar iedereen het gezellig vindt om aan te zitten.

3. Wat maakt werken bij Olsthoorn Makelaars zo leuk?

Alle collega’s geven mij een heel warm welkom. Iedereen is open, behulpzaam en aardig tegen elkaar. Het voelt echt alsof je bij een familie binnenstapt.

house-row