Een nieuwbouwwoning kopen

Het kopen van een nieuwbouwwoning kent veel pluspunten

  • Een huis op maat: De geschiedenis van de woning begint bij u. In veel gevallen kunt u meedenken over de indeling, over het ontwerp van de badkamer en van de keuken. Het huis krijgt onder andere zijn karakter door de keuzes die u maakt. U ziet hoe de eerste paal de grond in gaat en viert mee dat het hoogste punt bereikt wordt. Van tekening tot oplevering: het groeit steeds meer uit tot uw thuis.
  • Klaar voor de toekomst: Een nieuwbouwwoning is duurzaam en voldoet aan de laatste eisen qua isolatie, verwarming, beglazing en materiaalgebruik. Dat betekent: een besparing op energiekosten en een gunstig effect op de leefomgeving.
  • Financieel voordeel: Een energiezuinige woning kan ook voordeel betekenen bij het afsluiten van de hypotheek. Bovendien is alles nieuw, waardoor u zich op korte termijn geen zorgen hoeft te maken over onderhoudskosten. Tot slot: doordat u vrij op naam koopt, betaalt u geen taxatiekosten en overdrachtsbelasting.

Het aankoopproces

Het kopen van een nieuwbouwwoning gaat er anders aan toe dan het kopen van een bestaande woning. Tussen de eerste verkenning van het project en de oplevering van de woning zit een heel proces. Hier ziet u alle verschillende stappen overzichtelijk op een rij.

Begeleiding door Olsthoorn Makelaars

Een nieuwbouwwoning kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Tijdens het proces komt er veel op u af. Dan is het fijn om een nieuwbouwmakelaar met jarenlange ervaring naast u te hebben. Iemand die begrijpt wat voor vragen u heeft, en wat u graag éxtra wil weten! Maak kennis met ons team van nieuwbouwspecialisten: we begeleiden u stap voor stap!

Meer informatie?

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, bent u altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwbouwprojecten. Ook leest u hierin interessante ontwikkelingen en relevant nieuws. Laat uw gegevens achter op ons contactformulier. U kunt ons ook bellen, mailen of appen.