Bouwnummer 665, Noorderduin fase 2 bouwnummer 665, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Op je eigen veranda, grenzend aan het groen, voelt elke dag als vakantie. Wil jij dat ook? Het kan in Noorderduin, de unieke woonwijk die mooi aansluit op de natuurlijke duinstrook, met woningen die zijn geïnspireerd op de fraaie Amerikaanse kustarchitectuur in wijken als The Hamptons. Zo ook deze tussenwoning in een woningrij van 7 in fase 2, met…

Op je eigen veranda, grenzend aan het groen, voelt elke dag als vakantie. Wil jij dat ook? Het kan in Noorderduin, de unieke woonwijk die mooi aansluit op de natuurlijke duinstrook, met woningen die zijn geïnspireerd op de fraaie Amerikaanse kustarchitectuur in wijken als The Hamptons. Zo ook deze tussenwoning in een woningrij van 7 in fase 2, met een heerlijke tuin op het zuidwesten. Uniek zijn de tuingerichte entree én natuurlijk de veranda aan de voorzijde, toegankelijk via de openslaande deuren in de keuken. Met een woonoppervlakte van circa 117 m2, 2 slaapkamers én een parkeerplek op eigen terrein, is dit een fijne gezinswoning op een bijzondere plek!

Indeling
Achter in de zonnige tuin parkeer je de auto of zet je je fiets in de berging. Handig, want aan deze kant is ook de entree. Hier kom je direct binnen in de lichte woonkamer, met in het midden een open trap naar boven. Aan de voorzijde is een halletje, met daarin het toilet en ruimte voor de garderobe. Aan de voorzijde zijn alle nodige aansluitingen aangelegd voor de ruime open woonkeuken. Hier heb je openslaande deuren naar de veranda. Bij mooi weer kook je lekker met de deuren open!

Ruime slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers, waaronder de woningbrede hoofdslaapkamer aan de voorzijde. Verder is hier de badkamer. De zolderverdieping tot slot kun je zelf indelen. Hier kun je ook de wasmachine en droger kwijt, in de afgesloten techniekruimte.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.