Bouwnummer 101, Noorderduin fase 2 bouwnummer 101, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Elke dag genieten van een vakantiegevoel op je eigen veranda? Dat kan in deze ruime tussenwoning in fase 1 van Noorderduin, de nieuwe wijk achter de duinen van waaruit je zó het strand op loopt! Deze woning met fraaie puntgevel is de 2e in een rij met 5 extra brede woningen in stijlvolle kustarchitectuur, gebaseerd op The Hamptons, en heeft een…

Elke dag genieten van een vakantiegevoel op je eigen veranda? Dat kan in deze ruime tussenwoning in fase 1 van Noorderduin, de nieuwe wijk achter de duinen van waaruit je zó het strand op loopt! Deze woning met fraaie puntgevel is de 2e in een rij met 5 extra brede woningen in stijlvolle kustarchitectuur, gebaseerd op The Hamptons, en heeft een woonoppervlakte van circa 143 m2. De entree bevindt zich aan de tuinzijde en aan de voorzijde is de veranda, gericht op het zuidwesten en toegankelijk via de openslaande deuren in de keuken. De auto zet je lekker op je eigen parkeerplaats aan het einde van de tuin. Zie je jezelf hier al wonen?

Indeling
Deze heerlijke tussenwoning heeft een achtertuin op het noordoosten, voorzien van een berging voor de fietsen. Ook parkeer je hier de auto op eigen terrein. Handig, want aan de tuinzijde bevindt zich ook de entree van de woning. Hier stap je direct binnen in de heerlijk lichte woonkamer, met in het midden de open trap naar boven en ertegenover een klein halletje met het toilet. Aan de voorzijde bevinden zich de aansluitingen voor de ruime open woonkeuken, met openslaande deuren naar de veranda. Hier geniet je tot ’s avonds laat van de zon.

Drie slaapkamers
Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers, een separaat toilet en de ruime badkamer met ligbad. De zolderverdieping is dankzij de halve dwarskap aan de voorzijde extra ruim en kun je naar eigen wens indelen. Voor de wasmachine en droger is hier plek in de techniekruimte.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.