Schoemaker Toren

In verkoop

72 nieuwbouw woonhuizen

Van € 400.000 tot € 700.000 v.o.n.

Delft

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Met trots kondigen we het nieuwste deelplan aan: de Schoemaker Toren

Een prachtig appartementengebouw met 72 royale appartementen variërend van 3- tot maar liefst 4-kamerappartementen.

Welkom bij Professor Schoemaker Plantage, waar stads wonen hand in hand gaat met een groen en rustig leefklimaat. Dit unieke nieuwbouwproject bevindt zich tegenover de TU Delft, op de voormalige TNO-locatie. Inmiddels nadert Professor Schoemaker Plantage zijn voltooiing. Na het realiseren van de woonbuurten Klinkerbuurt en Grasbuurt met een grote…

Welkom bij Professor Schoemaker Plantage, waar stads wonen hand in hand gaat met een groen en rustig leefklimaat. Dit unieke nieuwbouwproject bevindt zich tegenover de TU Delft, op de voormalige TNO-locatie. Inmiddels nadert Professor Schoemaker Plantage zijn voltooiing. Na het realiseren van de woonbuurten Klinkerbuurt en Grasbuurt met een grote variatie aan eengezinswoningen gaan we nu binnenkort van start met de verkoop van de 1e appartementen op de Professor Schoemaker Plantage.

Met trots kondigen we het nieuwste deelplan aan: de Schoemaker Toren, een prachtig appartementengebouw met 72 royale appartementen variërend van 3- tot maar liefst 4-kamerappartementen.

Op slechts 10 minuten fietsen van het historische centrum van Delft vind je Schoemaker Plantage. Hier ontmoeten stad en natuur elkaar. Je hebt alle stadse voorzieningen binnen handbereik, terwijl je thuis alle rust ervaart van een woonwijk met midden in de wijk een prachtig groen stadspark ligt. Bovendien ben je snel op de A13 richting Rotterdam/Utrecht of Den Haag/Amsterdam.

Elk appartement beschikt over een ruim balkon waar je kunt genieten van de zon, frisse lucht en een mooi uitzicht. Stel je voor: ontbijten met een kop koffie in de ochtendzon of 's avonds ontspannen met een goed boek en een drankje de dag afsluiten

Nagenoeg alle appartementen beschikken over een parkeerplaats, want naast het gebouw komt de parkeervoorziening voor het gehele complex.

Ben jij klaar voor een leven waarin stadse dynamiek en rustige en groene woonomgeving samenkomen? Schrijf je in als belangstellende via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze appartementen gaan binnenkort in verkoop, dus mis deze kans niet.

Kenmerken appartementen;

- Individuele berging op de begane grond
- Nagenoeg alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats op het naast gelegen parkeer- terrein
- Complete afwerking inclusief keuken, badkamer en toilet
- 2 of 3 slaapkamers
- Gasloos
- Duurzaam energiesysteem in eigendom
- Vloerverwarming en mogelijkheid om te koelen

Highlights van Schoemaker Toren

  • Prachtige appartementen
  • 10 minuten fietsen van de binnenstad van Delft
  • Ruime balkons

Basiskenmerken

-

Geïnteresseerd

Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.