2 onder 1 kapwoning Zeekraal

Nog 0 woningen beschikbaar!

2 nieuwbouw woonhuizen

€ 709.850,- tot

€ 744.850,- tot

Verkocht

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Een riante 2 onder 1 kapwoning op een grote kavel, met de tuin op het zuidwesten, 2 eigen parkeerplaatsen en een veranda aan de voorzijde, direct aan het groen. Spreekt dat je aan, dan vind je in Noorderduin jouw droomhuis! Hier ervaar je elke dag een ultiem vakantiegevoel. Zowel in als óm de woning. Je woont hier namelijk op een unieke plek…

Een riante 2 onder 1 kapwoning op een grote kavel, met de tuin op het zuidwesten, 2 eigen parkeerplaatsen en een veranda aan de voorzijde, direct aan het groen. Spreekt dat je aan, dan vind je in Noorderduin jouw droomhuis! Hier ervaar je elke dag een ultiem vakantiegevoel. Zowel in als óm de woning. Je woont hier namelijk op een unieke plek achter de duinen, met het strand dichtbij. Het duinlandschap loopt door in de straten van het plan, waardoor je haast onbewust het strand op loopt. Zie jij jezelf al zitten op de veranda van deze fraaie tweekapper?

Indeling
De 2 tweekappers type Zeekraal zijn uitgevoerd in een stijlvolle kustarchitectuur, en voorzien van een zijuitbouw. De entree bevindt zich aan de voorzijde van de uitbouw, aan de veranda. Hier kom je binnen in de hal, met het toilet en ruimte voor de kapstok. Je komt vervolgens binnen in het midden van de woonkamer, die aan de tuinzijde extra breed is door de zijuitbouw. Hier kun je verschillende deuren open zetten naar de zonnige achtertuin, die is voorzien van een berging. Maar bij mooi weer loop je ook vast veel in en uit naar de veranda, via de openslaande deuren in de keuken.

Drie slaapkamers
Via de open trap in het midden van de woonkamer kun je naar de 1e verdieping. Hier vind je 3 slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer, met ligbad. Op de 2e verdieping heb je tot slot nog een ruime zolder, die je naar eigen wens kunt indelen. Hier kun je ook de wasmachine en droger kwijt in de afgesloten techniekruimte.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 152 m2 tot 163 m2
  • Kamers 4
  • Prijs

    € 709.850,- tot

    € 744.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.