Bouwnummer 074, Noorderduin fase 2 bouwnummer 074, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Wat is het geweldig wonen in Noorderduin. Op je eigen veranda in deze unieke woonwijk achter de duinen geniet je van de nabijheid van het strand en het duinlandschap, en voelt elke dag als vakantie! Zie je jezelf al zitten op de veranda van deze royale hoekwoning? De woning staat op de hoek van een huizenrij van 4 in een fraaie bouwstijl,…

Wat is het geweldig wonen in Noorderduin. Op je eigen veranda in deze unieke woonwijk achter de duinen geniet je van de nabijheid van het strand en het duinlandschap, en voelt elke dag als vakantie! Zie je jezelf al zitten op de veranda van deze royale hoekwoning? De woning staat op de hoek van een huizenrij van 4 in een fraaie bouwstijl, geïnspireerd op de kustarchitectuur zoals in The Hamptons. Met de tuin op het zuidwesten, lekker veel openslaande deuren en de veranda aan de voorzijde, leef je hier vooral buiten! Voor de auto heb je bovendien 2 parkeerplekken op eigen terrein. Wat wil je nog meer?

Openslaande deuren naar tuin en veranda
Via de veranda aan de voorzijde kom je binnen in de hal. Óf je stapt via de openslaande deuren direct binnen in de open keuken, waarvoor alle aansluitingen aanwezig zijn. De leefruimte van deze hoekwoning is aan de tuinzijde zo’n 7 meter breed én heerlijk licht, dankzij de vele ramen én openslaande deuren. Zoals de dubbele openslaande deuren naar de achtertuin en in de zijgevel, naar de zijtuin. De openslaande deuren aan de voorzijde bieden toegang tot de veranda, die is gericht op het noordoosten.

Twee slaapkamers
Via de trap, in de hal waar je binnenkomt, kom je op de 1e verdieping. Hier zijn 2 slaapkamers, voorzien van zijramen. Verder vind je hier de badkamer, een separaat toilet en een ruime berging, met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tot slot heb je ook nog een hoop bergruimte op de zolder, die je zelf kunt indelen.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.