Terug

De bemiddeling in verzekeringen en hypotheken heeft mijn interesse, waardoor ik dienstverlening in de breedte kan bieden.

Over Peter van Mil

Vanaf mijn 25e ben ik werkzaam in de makelaardij. Op mijn 29e ben ik beëdigd als makelaar in onroerend goed. Bovendien heeft de bemiddeling in verzekeringen en hypotheken mijn interesse, waardoor ik dienstverlening in de breedte kan bieden.
Gedurende 20 jaar ben ik verbonden geweest aan de examencommissie (SVM) voor makelaars onroerend goed. Een ideale mogelijkheid om de vakkennis op peil te houden.

Vragen aan Peter van Mil

1. In wat voor soort woning woon je zelf?

Wij hebben de mogelijkheid gehad om een kavel grond te kopen in Schipluiden. Hierop is ons droomhuis gerealiseerd. Het is een eigen ontwerp (mijn vrouw is bouwkundige). We wonen hier met veel plezier.

2. Wat is je leukste herinnering bij Olsthoorn Makelaars?

Vanuit kantoor was de afspraak gemaakt voor een taxatie. Daar aangekomen kreeg ik koffie en alle relevante gegevens van het huis te zien. Ook mocht ik overal foto’s maken. Terug op kantoor belde een verontruste man op met de vraag: “Wat kwam u doen? Mijn huis is helemaal niet te koop”. Bleek het om een ander huis te gaan, foutje! Achteraf konden we er wel smakelijk om lachen. Kennelijk was er wel veel vertrouwen in de taxateur.

3. Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

Bij Olsthoorn Makelaars doe ik met name taxaties van woningen. Dit in verband met de hypotheekaanvraag bij de bank. Daarnaast komen er ook koop- en verkooptransacties tot stand vanuit mijn eigen netwerk

house-row