Terug

Ik geniet ervan om mensen te helpen bij het visitekaartje van hun woning: de online woningpresentatie!

Over Ilse Roepers

Na mijn opleiding als interieurstyliste in Rotterdam, ben ik aan de slag gegaan bij een groothandel, in het hoge segment, voor interieurstoffen. Drie jaar was ik verantwoordelijk voor de collecties en hield ik mij bezig met het ontwerpen van patronen, dessins en het bepalen van de kleuren. Dit waren drie leuke en leerzame jaren, maar hier vond ik niet mijn passie. Om meer in de styling te doen heb ik hierna twee jaar ervaring opgedaan als Visual Merchandiser toen mijn droombaan in beeld kwam bij Olsthoorn Makelaars.

Vragen aan Ilse Roepers

1. Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Ik ben gek op de binnenstad van Den Haag! Al sinds mijn tienerjaren ga ik graag een middagje shoppen met vriendinnen in het gezellige centrum. De oude passage, de achteraf gelegen straatjes met kleine boutiques maar ook het plein met alle gezellige terrasjes vind ik heerlijk om te zijn. In elk straatje is er wel weer iets op gebied van architectuur waar je je ogen van uitkijkt. En hoe vaak je er ook langs loopt, het uitzicht van het binnenhof en het Paleis vervelen nooit.

2. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is niet recht toe recht aan, maar speels gebouwd. Gekke hoekjes, en een indeling die je niet verwacht maar toch nog praktisch is. Gewaagdheid door het combineren van verschillende materialen als beton, velours en aardetinten. Oftewel een plek die sfeer uitstraalt en toch stoer is. Een oud pand met houten balken en een schuin dak welke gemoderniseert is met grote raampartijen, veel licht en een vrij uitzicht over het water maar dan wel in de stad!

3. Wat maakt werken bij Olsthoorn Makelaars zo leuk?

De blije kopers en verkopers die een nieuwe fase in hun leven beginnen. Soms met een vrolijk verhaal, soms minder vrolijk. Het is fijn om te zien dat mensen waarderen wat je voor ze kan betekenen en het team van Olsthoorn Makelaars doet er alles aan om eruit te halen wat erin zit. Die drive en de waardering, in combinatie met mijn passie voor het vak maken het werken bij Olsthoorn Makelaars een groot plezier.

4. Waar word je blij van als je aan het werk bent?

Tijdens mijn eerste afspraak bij de verkoper meet ik de woning in en geef ik stylingadvies. Wanneer ik vervolgens bij de foto afspraak de woning voor een tweede keer binnenkom tref ik vaak blije verkopers aan die flink aan de slag zijn gegaan met mijn tips en trots hun opgeruimde en afgestylde woning laten zien. Het feit dat ze de tips van me aannemen en vervolgens zelf ook blij worden van het eindresultaat (namelijk de foto’s) geeft mij veel voldoening.

5. Welk compliment heb je ontvangen van klanten?

Het zijn vaak de kleine complimentjes die het leukste zijn. Het laatste compliment wat ik ontvangen heb was na een bezichtiging via de makelaar. De verkoper kreeg een compliment van de makelaar dat het bed bij elke bezichtiging zo netjes opgemaakt was waarna de verkoper vertelde dat ze zo blij waren met deze tip die ik ze gegeven had.

house-row