Terug

Verkoopondersteuning bestaande bouw

Ik werk graag mee om de verkoop of koop van een woning voor klanten tot een succes te maken!

Over Eline van Zanten

Na een opleiding tot directiesecretaresse en diverse cursussen ben ik werkzaam geweest in secretariële en coördinerende functies. Ik heb de makelaardij altijd een boeiende wereld gevonden. Voor een ieder is het belangrijk om een fijn huis te bewonen waar je je thuis voelt. Een woning kopen of verkopen is dan ook een belangrijke gebeurtenis. Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij Olsthoorn Makelaars en mag ik meewerken om de verkoop en koop van een woning voor klanten tot een succes te maken. En dat doe ik met veel plezier.

Vragen aan Eline van Zanten

1. Wat maakt jouw werk zo leuk?

Als commercieel medewerkster binnendienst op de vestiging Naaldwijk vind ik het heel leuk om de lijntjes met elkaar te verbinden. Tussen het eerste contact met de klanten en de notariële overdracht van een woning moeten natuurlijk allerlei zaken geregeld worden en dat maakt het werk enorm afwisselend.

2. Hoe zou jij Olsthoorn Makelaars omschrijven?

De makelaars en medewerkers van Olsthoorn Makelaars willen dicht bij de mensen staan. Het valt mij op dat er zeer transparant met de klanten wordt omgegaan. Hier hou ik van!

3. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis hoeft niet groot te zijn, maar het lijkt me heerlijk aan het water te wonen, want dan kunnen we vanuit onze tuin in onze sloep stappen! We vinden het namelijk heel fijn om o.a. over de Westlandse wateren te varen.

house-row