Terug

Verkoopondersteuning nieuwbouw

Ik vind het leuk om klanten op verschillende manieren te woord te staan; telefonisch, aan de balie maar ook bij een start verkoop van nieuwe projecten waar wij als team op verschillende locaties aanwezig zijn om de klanten van de juiste informatie te voorzien

Over Debby Houweling

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Olsthoorn Makelaars. Een zeer afwisselende baan waarbij ik samen met mijn collega’s van de binnendienst de nieuwbouwmakelaars ondersteun. Wat mij zo aanspreekt aan deze functie is het vele contact met geïnteresseerden en kopers van de verschillende nieuwbouwprojecten, informatie verstrekken, voorbereiden van de afspraken en alles wat op een dag op ons pad komt.
Olsthoorn Makelaars is een zeer professioneel en vakkundig bedrijf. De afdeling nieuwbouw is een hecht team waar het zeer hectisch kan zijn maar waar service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

Vragen aan Debby Houweling

1. Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Mijn favoriete plek in Den Haag is het strand van Kijkduin, waar ik graag kom. Heerlijk uitwaaien en in de zomer genieten op een terrasje in de zon.

2. In wat voor soort woning woon je zelf?

Ik woon sinds kort in een heerlijk nieuwbouwappartement in Monster. Vlak bij het strand, het voelt alsof ik altijd op vakantie ben!

3. Wat maakt werken bij Olsthoorn Makelaars zo leuk?

Het geeft positieve energie om de klanten van de juiste informatie te voorzien en hen te ondersteunen bij het zoeken naar een nieuwbouwwoning. Daarnaast hebben wij als Olsthoorn team een zeer gezellige en hechte band waar plezier in het werk bovenaan staat.

house-row