Sion Parck

In verkoop

10 nieuwbouw woonhuizen

Van € 525.000 tot € 890.000 v.o.n.

Rijswijk

Verkocht

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Het is zo ver! De laatste nieuwbouwfase van Sion – Sion Parck – is in verkoop. Sion Parck is het laatste nieuwbouwproject van het populaire Sion, gelegen in de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten. Het project bestaat uit 54 woningen, gebouwd in meerdere uitvoeringen. Zo komen er rijwoningen, extra brede hoekwoningen, herenhuizen en 2 onder 1…

Het is zo ver! De laatste nieuwbouwfase van Sion – Sion Parck – is in verkoop. Sion Parck is het laatste nieuwbouwproject van het populaire Sion, gelegen in de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten. Het project bestaat uit 54 woningen, gebouwd in meerdere uitvoeringen. Zo komen er rijwoningen, extra brede hoekwoningen, herenhuizen en 2 onder 1 kapwoningen. Alle woningen worden omringd door groen (de Hoekpolder en het Wilhelminapark zijn zelfs om de hoek) en meerdere kavels zijn gesitueerd aan het water.

De ruime woningen, de prachtige locatie aan de rand van de natuur én de gemoedelijke sfeer in de wijk maken Sion Parck tot de ideale woonplek voor doorstromers. Zie jij jezelf en jouw gezin al wonen in het fijne Sion? Dan is deze laatste fase jouw moment!

Stel je even voor: In het zonnetje wandel jij door de wijk, op weg naar jouw thuis. Onderweg maak je een praatje met de buurvrouw. Lachend kijken jullie naar de kinderen, die zich kostelijk vermaken op één van de speelplaatsen. Sion Parck heeft een gemoedelijke, kalme sfeer. Niet alleen door de brede paden en groene speelplekken, ook doordat alleen bestemmingsverkeer de wijk bereikt. Hier is een vriendelijke hallo van de buurman de norm en spelen jouw kinderen veilig op straat.

Sion Parck staat voor groen! De woningen worden gasloos en energiezuinig, de openbare ruimten klimaatbestendig. De grasstroken, borders en hagen geven de gehele wijk een groen tintje. Ben je opzoek naar nog meer natuur? Met het Wilhelminapark en de Hoekpolder als verlengstuk van de wijk zit jij hier helemaal goed!

Highlights van Sion Parck

 • Meld je aan als reservekadidaat
 • Laatste nieuwbouwproject in deelgebied Sion
 • 54 woningen in diverse woningtypen

Basiskenmerken

 • Beschikbare woningen 10
 • Woonoppervlakte v.a. 132 m2
 • Kamers 4
 • Website www.nieuwbouw-sionparck.nl
 • Koopsom Van € 525.000 tot € 890.000 v.o.n.
-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.