Prachtig, ruim, luxe driedubbel bovenhuis van alle gemakken voorzien

Gerealiseerd door Cattenburg Vastgoed.

Luxe en duurzaam gerenoveerd, driedubbel bovenhuis voorzien van een luxe keuken met kookeiland, met alle gewenste inbouwapparatuur van Siemens, maar liefst drie grote slaapkamers, twee luxe badkamers…

Den Haag Katwijkstraat 91 € 865.000 k.k.

Bereken je lasten voor deze woning:

Ferry Rodenburg

Omschrijving

Gerealiseerd door Cattenburg Vastgoed. Luxe en duurzaam gerenoveerd, driedubbel bovenhuis voorzien van een luxe keuken met kookeiland, met alle gewenste inbouwapparatuur van Siemens, maar liefst drie grote slaapkamers, twee luxe badkamers met vloerverwarming een was/ opbergkamer en geen gebrek aan buitenruimte met een heerlijk dakterras…

Gerealiseerd door Cattenburg Vastgoed.

Luxe en duurzaam gerenoveerd, driedubbel bovenhuis voorzien van een luxe keuken met kookeiland, met alle gewenste inbouwapparatuur van Siemens, maar liefst drie grote slaapkamers, twee luxe badkamers met vloerverwarming een was/ opbergkamer en geen gebrek aan buitenruimte met een heerlijk dakterras en twee balkons. In de woning zijn de best mogelijke en hoogwaardige materialen gebruikt zoals; een fraai houten lamelparket, Skantrae deuren, een zeer luxe keuken en badmeubels met Solid Surface materiaal. Deze prachtige woning van ca. 154 m² is naast luxe ook duurzaam gerenoveerd met daarbij alle isolerende maatregelen en een stuk terugwinning middels een hybride warmtepomp systeem wat heeft geresulteerd in een energielabel A ++! Dit maakt de woning zeer energiezuinig

INDELING VAN DE WONING
Op de eerste woonlaag betreedt u vanuit de gang door de openslaande deuren de royale living van ca. 50 m², met originele ornamenten plafonds, welke 122 jaar oud zijn en door ons in ere zijn hersteld en zorgvuldig gerestaureerd. Aan de voorzijde een heerlijke zithoek met open haard en aan de achterzijde de nieuwe luxe open keuken voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur van Siemens. Vanuit de achterkamer welke perfect dient als eetkamer, zijn er openslaande deuren naar het balkon gelegen op het zuidoosten, zonder directe achterburen is er een vrij uitzicht op het bekende Muzee Museum aan de Neptunusstraat. Op de tweede verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers, waarvan één met balkon aan de achterzijde, de linker voorslaapkamer is de wasruimte waar een fraaie waskast door ons is vervaardigd. Achtergelegen de badkamer, voorzien van vloerverwarming, fraai nieuwe tegelwerk, vrijstaand Solid Surface bad, inloop regendouche, designradiator en een dubbele wastafel met Solid Surface waskommen en verlichte spiegels erboven. In de badkamer is zowel natuurlijke- als mechanische ventilatie aanwezig. Op deze verdieping bevindt zich nog een separaat toilet en een technische ruimte. Op de derde verdieping is de Master bedroom met een heerlijk weids uitzicht over het Renbaankwartier / Scheveningen. Aangrenzend een ruim dakterras van ca. 12 m². Voor het gemak is er op deze verdieping ook een ensuite badkamer voorzien van vloerverwarming, inloop regendouche, een badmeubel en een designradiator voor een warme handdoek.

Aan de achterzijde op de eerste etage bevindt zich de nieuwe luxe open keuken voorzien van de volgende Siemens apparatuur ; een oven, combi oven, koel- vriescombinatie, vaatwasser, Bora kookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem en een Quooker heetwaterkraan. Het eiland staat dwars ten opzichte van de wandkasten, wat een speels effect creëert en de connectie met de woonkamer tijdens het koken mogelijk maakt. Omdat de keuken en het eiland deels zichtbaar zijn vanuit de woon- en eetkamer, hebben wij er in de layout voor gekozen om het decoratieve element van de vitrinekast met rooklglas en verlichting toe te voegen. Het notenhout en bordeaux gaan volledig op in de aardse kleuren van deze verdieping, met als inspiratie voor ons moodboard ‘‘Zuid - Afrika’’. Het composieten aanrechtblad heeft een subtiele diepte en mengt uitstekend met de rest van het interieur.
In de woonkamer hebben wij gekozen voor warme kleuren, bruin tinten, een hoekje met een horizontaal strepen behang en een linnen structuurbehang vanaf de openhaard over de hele breedte van de wand. De openslaande deuren zijn in dezelfde kleur als de muren geschilderd, evenals de plinten, waardoor het vloeiend overloopt. Het kleurenpallet is aards, warm en heeft als inspiratie de warmte van Zuid-Afrika. De plafonds, welke rijkelijk versierd zijn met ornamenten op deze verdieping, hebben een aanzienlijke hoogte van maar liefst 3.00m. Met de doorbraken die wij gerealiseerd hebben in dit project, ontstaat er veel ruimtelijkheid met als voordeel extra veel daglichttoetreding. Ter hoogte van de zithoek is er met de lay-out rekening gehouden om deze zo breed mogelijk te maken door de voormalige zijkamer bij de woonkamer te betrekken. Alles tezamen zorgt ervoor dat deze verdieping niet alleen licht, maar ook ruimtelijk en comfortabel is. De woning is voorzien van nieuwe houten vloeren. Om voor een optimale geluidsdemping tussen de verdiepingen te zorgen, zijn er onder de vloer fermacell platen gelegd. Verder bevindt zich op deze woonlaag een toilet met fonteintje.

Naast de master bedroom gelegen, is badkamer één. Voorzien van vloerverwarming, een Solid Surface bad, inloopdouche, een badmeubel met twee Solid Surface waskommen en twee verlichte spiegels erboven. Tenslotte is er naast de vloerverwarming ook een designradiator voor een warme handdoek. De kleur ‘‘Copperhead’’ past perfect binnen het interieur van het huis, aansluitend met de speelse beige mix tegels, het messing kraanwerk en details, is ook de badkamer een warme oase. De badkamer heeft zowel mechanische als natuurlijke ventilatie.

Op de tweede verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers, waarvan één met balkon aan de achterzijde, de Master bedroom (ca. 20 m²). Het ontwerp van de pastel roze kleuren en het custom made behang met eclectisch droom landschap, laten ook de warme kleuren van het thema in de slaapkamer terugkomen. De rechter voorkamer is een opberg/ wasruimte waar wij een waskast hebben vervaardigd. Tevens is er op deze verdieping een separaat toilet en de technische ruimte waar de HR ketel en de warmtepomp zich bevinden.

De derde verdieping die dienst kan doen als master bedroom, maar ook als gastenverblijf of kantoor aan huis met een fantastisch weids uitzicht over het Renbaankwartier/Scheveningen en de mogelijkheid tot zeezicht. Aangrenzend een ruim dakterras van circa 12 m². Voor het gemak is er op deze verdieping ook een ensuite badkamer met inloop regendouche, een toilet, badmeubel en een designradiator voor een warme handdoek. De slaapkamer en badkamer op deze verdieping hebben wij, met als inspiratie de nabije zee, blauw geschilderd.

Badkamer nummer twee is wederom van alle gemakken voorzien. Vanuit de blauw/groen geschilderde topverdieping, loopt deze prachtige kleur in een iets donkerdere tint door in de badkamer. Met als resultaat een ton sur ton effect. Een zeer ruime inloopdouche, een badmeubel met twee Solid Surface waskommen en verlichte spiegels erboven. Het toilet van deze verdieping bevindt zich in de badkamer. Naast de vloerverwarming is ook hier een handdoekradiator voor een warme handdoek. Deze badkamer is ook voorzien van zowel natuurlijke- als mechanische ventilatie.

BIJZONDERHEDEN
•Energielabel A++ conform energiemaatwerkrapport
• Indeling en inrichting conform interieur design
• Algehele vernieuwing van alle technische installaties
• Alle verdiepingen voorzien van geluidisolerende maatregelen
• Houten vloeren
• Originele elementen; ornamenten en lijstwerk gerestaureerd
• Luxe keuken voorzien van Siemens apparatuur
• Garantietermijn van 12 maanden van algehele renovatie

VERKOOPCONDITIES
• Oplevering in overleg, kan op korte termijn
• Project notaris van toepassing,
• NVM-koopovereenkomst model 2023;
• Ouderdoms- en materialen clausule van toepassing,
• Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring van ons kantoor van toepassing.

English text
Luxurious design and sustainably renovated – this three storey house (starting on the first floor of the property) features; a luxury kitchen with cooking island, top of the range built-in appliances from Siemens, three large bedrooms, two luxurious bathrooms with underfloor heating, a laundry/storage room, outdoor spaces comprising of a lovely roof terrace and two balconies. The highest quality materials have been used throughout the house, including; a beautiful wooden parquet floor, Skantrae doors, a luxurious kitchen and bathroom furniture both featuring Solid Surface material. In addition to luxury, this beautiful home of approx. 154 m² has also been sustainably renovated with the most effective insulating measures coupled with a hybrid heating pump system, which has resulted in an energy label A ++! This makes the house exceptionally energy efficient.

LAYOUT OF THE HOUSE

On the first floor you enter from the hallway through the French doors into the spacious living room of approximately 50 m², with the original ornamental ceilings, which are 122 years old and have been carefully restored to their original glory by us. At the front of the building there is a lovely living area complete with an ornate fireplace and at the rear of the building the new luxurious open-plan kitchen with top-of-the-range built-in appliances from Siemens. From the back room, which serves perfectly as a dining room, there are patio doors to the southeast-facing balcony, with no direct rear neighbours there is an unobstructed view of the famous Muzee Museum on Neptunusstraat. On the second floor there are two large bedrooms, one of which has a balcony at the rear, the right front bedroom is the laundry room featuring a beautiful laundry cabinet. At the rear is the bathroom, with underfloor heating, beautiful new tiling, a freestanding Solid Surface bath, a walk-in rain shower, a designer radiator and a double sink with Solid Surface wash basins and illuminated mirrorsabove. The bathroom has both natural and mechanical ventilation. There is a separate toilet and a technical room also located on this floor. The master bedroom and spacious roof terrace of approx. 12 m² is located on the third floor and comes with a wonderful panoramic view over the Renbaankwartier / Scheveningen. For convenience, this floor also has an ensuite bathroom with underfloor heating, a walk-in rain shower, a vanity unit and a designer radiator for a warm towel.

Located at the rear of the first floor, the new luxurious open-plan kitchen comes equipped with the following appliances; a Siemens oven, combination oven, fridge-freezer, dishwasher, Bora hob with an integrated extraction system and a Quooker hot water tap. The island is positioned perpendicular compared to the wall cabinets, which creates a playful connection to the living room enabling you to entertain guests whilst cooking. Furthermore, an elegant display case complete with lighting and smoked glass has been included within the part of the kitchen island viewable from the living room and dining room – a classy design detail that offers the perfect conversation starter. The walnut and burgundy colours were specifically selected to compliment the earth tones of the parquet flooring. The finer design details were inspired by the warmth of traditional South African interior design. The composite countertop has a subtle depth and blends perfectly with the rest of the interior.

In the living room we have opted for warm colours and earth tones, contrasted with a striking feature wall – comprising of a horizontal striped, linen textured wallpaper. The patio doors are painted in the same colour as the walls and skirting boards - creating a bold opulent effect. The colour palette is earthy and warm – capturing the essence of a South African country houses. The high ceilings are richly decorated with their original restored designs. The open-plan design of this floor creates a spacious living environment flooded with natural light. The spacious lounge area was created by knocking through the partition to the former side room, a design decision which amplifies the space. The philosophy behind this design ensures that this floor is not only light, but also spacious and comfortable. The house has new wooden paraquet flooring throughout and to ensure optimal sound insulation between the floors, Fermacell plates are placed under the flooring. The first floor also features a toilet with a sink.

Bathroom one is located next to the master bedroom. Equipped with underfloor heating, a Solid Surface bath, walk-in shower, a bathroom cabinet with two Solid Surface washbasins and two illuminated mirrors above. In addition to the underfloor heating, there is also a design radiator for towel warming. The colour ‘’Copperhead’’ fits perfectly with the rest of the house’s design aesthetic and the playful beige mix tiles, brass taps and details transform this bathroom into a warm oasis. The bathroom also features both mechanical and natural ventilation.
On the second floor there are two large bedrooms, one of which has a balcony at the rear and could potentially serve as a Master bedroom (approx. 20 m²). The design of this bedroom centres around a pastel pink colour scheme and custom made wallpaper with an eclectic dreamscape design that continues the warm earthy colour palette used throughout the property. This floor also features a storage/laundry room where we have made a convenient laundry cupboard. There is also a separate toilet and the technical room where the HR boiler and heat pump are located for easy access. The third floor that can also serve as a master bedroom, potential guesthouse or home office with a fantastic panoramic view over the Renbaankwartier/Scheveningen and the possibility of a sea view on a good day. Adjacent, is a spacious roof terrace of approximately 12 m². For convenience, this floor also has an ensuite bathroom with a walk-in rain shower, a toilet, vanity unit and a design radiator for towel warming. The blue colour scheme for this floor is inspired by the sea views.

Bathroom number two is also fully equipped and beautifully decorated; the blue/green colour palette from the top floor is continued in a slightly darker shade, into the bathroom - resulting in a tone-on-tone effect. A very spacious walk-in shower, vanity unit with two Solid Surface wash basins and illuminated mirrors above. The toilet on this floor is also located in the bathroom. In addition to the underfloor heating, there is also a towel radiator for towel warming. This bathroom is also equipped with both natural and mechanical ventilation.

PARTICULARITIES
•Energy label A++ in accordance with energy customization report
• Layout and furnishing in accordance with interior design
• Comprehensive renewal of all technical installations
• All floors equipped with sound-insulating measures
• Wooden floors • Original elements ; ornaments, frames restored
• Luxurious kitchen with Siemens appliances
• Warranty period of 12 months of total renovation

Call or email us for an compleet brochure of this house!

Basiskenmerken

Overdracht

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 865.000 k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm & onderhoud

 • Bouwjaar 1902
 • Soort bouw Appartement
 • Ligging Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakte & inhoud

 • Gebruiksoppervlakte 154 m2
 • Gebouwgebonden buitenruimte 22 m2
 • Inhoud 560 m3
 • Aantal kamers 4
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal badkamers 2
 • Badkamervoorzieningen Ligbad, wastafel, inloopdouche, vloerverwarming, dubbele wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche, vloerverwarming
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen

Energie & installatie

 • Energielabel A++
 • Isolatie Dubbel glas, volledig geisoleerd
 • Verwarming Warmtepomp
 • Warm water Doorstroomboiler
 • Energie einddatum 2034-04-24

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, parkeervergunningen
 • Garage Geen garage

Overig

 • Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
 • Onderhoud buiten Goed
 • Permanente bewoning Ja
 • Huidig gebruik Woonruimte
 • Huidige bestemming Woonruimte

Kadastrale gegevens

 • Gemeente 's-gravenhage
 • Sectie Af
 • Eigendom Volle eigendom
 • Perceelnummer 4230
 • Index 6
Meer kenmerken

Plattegronden

Statistieken

Burgerlijke staat

Gehuwd
Ongehuwd
Gescheiden
Verweduwd
 • Gehuwd
 • Ongehuwd
 • Gescheiden
 • Verweduwd

Leeftijd in gemeente

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar

Leeftijd buurtbewoners

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar

Geïnteresseerd

Laat van je horen
Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.