Proeftuin De Velden fase 2

Verkocht

75 nieuwbouw woonhuizen

Den Haag

Corrine Juffermans

Omschrijving

Wonen in een oase van groen!

Wil je de stap maken naar een energiezuinige eengezinswoning in een van de meest duurzame wijken van Den Haag? Op 10 mei  dinsdag 10 mei om 15.00 uur start de online verkoop van de woningen in De Velden fase 2! Inschrijven op een van je favoriete woningen kan tot en met dinsdag 17 mei 15.00 uur. De woningen hebben 3 woonlagen en variëren in grootte van circa 133 tot 184 m². De grootste woning van 184 m² is nieuw in fase 2 en heeft standaard 2 badkamers en twee slaapkamers! 

Na het succes van Proeftuin Erasmusveld fase 1 is het nu tijd voor fase 2. In Proeftuin Erasmusveld is het tijd voor een nieuw deelplan met 125 duurzame eengezinswoningen: De Velden. De 75 energiezuinige woningen liggen in een oase van groen, dat wordt doorkruist door een prachtige natuurpromenade, die aansluit op het Haagse ecologische lint. De…

Na het succes van Proeftuin Erasmusveld fase 1 is het nu tijd voor fase 2. In Proeftuin Erasmusveld is het tijd voor een nieuw deelplan met 125 duurzame eengezinswoningen: De Velden. De 75 energiezuinige woningen liggen in een oase van groen, dat wordt doorkruist door een prachtige natuurpromenade, die aansluit op het Haagse ecologische lint. De natuurpromenade is voorzien van wadi’s die zorgen voor natuurlijke wateropvang. Hier kunnen kinderen in alle vrijheid spelen en de natuur ontdekken. De Velden is zo ingericht dat het een heerlijke plek is om te wandelen, te sporten en te genieten. Het uitzicht op het groen zorgt voor een gezonde leefomgeving.

Wil je de stap maken naar een energiezuinige eengezinswoning in een van de meest duurzame wijken van Den Haag? Dat kan in een van de vijf intieme hofjes van De Velden! De woningen hebben 3 woonlagen en variëren in grootte van circa 133 tot 184 m². De grootste woning van 184 m² is nieuw in fase 2 en heeft standaard 2 badkamers en twee slaapkamers! Aan de voor- en achterzijde van uw huis heb je een privé buitenruimten, die op natuurlijke wijze aansluiten op de groene omgeving. Een deelschuur biedt onderdak voor het gezamenlijke (buurt)speelgoed. Tussen de woonhoven komt groen, geschikt voor mens en dier, en waar het heerlijk voor kinderen is om doorheen te struinen.

De privé tuinen krijgen groene erfafscheidingen en de luifels worden voorzien van sfeervolle klimbeplanting. De woningen aan het water hebben een eigen vlonder. Hier geniet je van vrij uitzicht. Het openbaar en privé groen lopen naadloos in elkaar over. Geen aangeharkte tuintjes maar een natuurlijke omgeving. Er komen nestkastjes voor mussen en een zwaluwwand bij de tuin vlonders langs het ecolint. De Velden wordt autoluw, parkeren is mogelijk aan de randen van het wijkje.

DUURZAAM WONEN IN DE VELDEN
Duurzaamheid is het uitgangspunt in Proeftuin Erasmusveld De Velden. De Neolife houtcomposiet gevelbekleding van de eengezinswoningen is onderhoudsarm. Een warmtepomp zorgt voor warmte in huis en zonnepanelen op de daken leveren stroom. De daken worden bekleed met sedum groen, dat bestendig is tegen de hitte en voor buffering zorgt van neerslag. Alle woningen hebben royaal contact met het omliggende groene landschap.

BINNENKORT IN VERKOOP
Ben je op zoek naar een fijne woning, met ruimte om thuis te werken én in een groene omgeving? Dan zijn de energiezuinige gezinswoningen in De Velden echt iets voor jou! De verkoop gaat op 26 april online van start!. Vanaf dat moment is het mogelijk om je in te schrijven op een bouwnummer. Op de projectwebsite bekijk je nu alvast alle bouwnummers en koopsommen. De komende periode wordt steeds meer informatie bekendgemaakt over de woningen. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan als belangstellende op de projectwebsite en registreer je voor de Olsthoorn Makelaars Nieuwbouw Nieuwsbrief!

Highlights van Proeftuin De Velden fase 2

 • 75 duurzame nieuwbouwwoningen
 • Van 133 tot 184 m² gebruiksoppervlakte
 • Nieuw woningtype van 184 m² met standaard 2 badkamers
 • 10 mei om 15.00 uur online start verkoop!

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.