Parels aan het Groen!

Verkocht

17 nieuwbouw woonhuizen

Rijswijk

Corrine Juffermans

Omschrijving

Energiezuinige woningen gelegen op een heerlijke plek

Duurzaam wonen in een groene wijk. Sinds 2013 ontstaat er een prachtige, moderne, duurzame woonwijk: RijswijkBuiten. In deze inmiddels gezellige levendige buurt woon je precies tussen het centrum van Rijswijk en het centrum van Delft. Waar vroeger veel glastuinbouw was, zie je nu een aantrekkelijk nieuw stadsdeel van Rijswijk. In RijswijkBuiten…

Duurzaam wonen in een groene wijk.
Sinds 2013 ontstaat er een prachtige, moderne, duurzame woonwijk: RijswijkBuiten. In deze inmiddels gezellige levendige buurt woon je precies tussen het centrum van Rijswijk en het centrum van Delft. Waar vroeger veel glastuinbouw was, zie je nu een aantrekkelijk nieuw stadsdeel van Rijswijk.

In RijswijkBuiten worden tot 2026 ruim 3.600 nieuwe duurzame woningen gerealiseerd, verdeeld over de deelgebieden Sion, Parkrijk en Pasgeld. Alle woningen worden gebouwd zonder gasaansluiting en hebben een hoge energieprestatie. Ook de inrichting van het openbaar gebied is toekomstbestendig. Door diversiteit in groen, natuurlijke materialen en waterdoorlatendheid is er volop aandacht voor klimaatadaptatie. In de woonbuurt Parkrijk ontwikkelt Roosdom Tijhuis ‘Parels aan het Groen fase 1’. Twee woonblokken waarin alle voordelen van de wijk bij elkaar komen

RijswijkBuiten ligt 'buiten' en toch dichtbij het centrum van Rijswijk en die van Delft. Aan voorzieningen geen gebrek: zo zijn er inmiddels twee basisscholen, meerdere kinderopvanglocaties en is het nieuwe gezondheidscentrum in Parkrijk in aanbouw. Medio 2023 opent een winkelcentrum met een divers aanbod, waaronder een Lidl supermarkt. Daarnaast worden er in de komende jaren nog meer speelvoorzieningen aangelegd.

Het deelgebied Parkrijk grenst aan het familievriendelijke Wilhelminapark met maar liefst 150 hectare groen, een echte inspiratiebron voor het ontwerp van de wijk. Elke straat is verbonden met het veelzijdige recreatiegebied. Voor kinderen is een speeltuin aanwezig en bij warm weer is het zelfs mogelijk een duik te nemen in de zwemvijver! Parels aan het Groen is sfeervol ingericht met lange lanen en gezellige hofjes. Je woont tussen water en groen. De wijk is autoluw en vernieuwend op het gebied van deelmobiliteit: via verzamelpunten in de wijk kun je een deelauto of bakfiets gebruiken. Alle voorzieningen, zoals een basisschool, kinder-dagopvang, supermarkt en gezondheidscentrum zijn dichtbij. Binnen vijf minuten fiets je naar het 'In de Bogaard' stadscentrum en het centrum van Rijswijk. Daarnaast is ook de historische binnenstad van Delft om de hoek.

In RijswijkBuiten wordt gebouwd aan een duurzame en inclusieve woonwijk met diverse woningtypes zoals eengezinswoningen, appartementen en studio’s. De in totaal 17 eengezinswoningen die Roosdom Tijhuis bouwt, passen hier perfect tussen. De twee types heten niet voor niets ‘Pracht’ en ‘Praal’. De woningen zijn gasloos en klaar voor de toekomst!

Woningmodel Pracht
- 9 eengezinswoningen
- gebruiksoppervlakte van ca. 119m² t/m 145m²
- beukmaat ca. 5.4m
- kaveloppervlakte van 126 m² t/m 171 m²
- tuinligging noordoosten

Prijzen vanaf € 515.000,--

Woningmodel Praal
- 8 eengezinswoningen
- gebruiksoppervlakte van ca. 126 m² t/m 153 m²
- beukmaat ca. 5.7m
- kaveloppervlakte van 157 m² t/m 297 m²
- tuinligging zuidwesten
- eigen parkeerplaats

Prijzen vanaf € 560.000,--

Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:
- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief zonnepanelen
- Gasloos wonen door middel van een bodemwarmtepomp
- Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning (4 pans dakraam niet)
- Inclusief vloerverwarming op de begane grond en verdieping
- Inclusief sedum(groene) daken op de bergingen
- Natuur-inclusief wonen! Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel
- Deel van het hemelwaterafvoer wordt geborgen op eigen kavel
- Voortuinen worden mee aangelegd, koper kan zelf kiezen uit een type voortuin tijdens de gesprekken met kopersbegeleiding
- Energieneutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit
- Erfpacht mogelijk

Start verkoop woensdag 29 maart
Tussen 17:00 uur en 19:00 uur ben je van harte welkom bij het informatiecentrum RijswijkBuiten (van Rijnweg 3b). Hier kun je ter plaatse de verkoopbrochures afhalen. De verkopende makelaars en Roosdom Tijhuis zullen daar ook aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden.

Highlights van Parels aan het Groen!

 • 17 energieneutrale gezinswoningen
 • Gelegen in kindvriendelijke wijk RijswijkBuiten
 • Alle woningen zijn verkocht
-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.