Bouwnummer 84, Meesters aan de Lanen, Rijswijk

Dit is object is onderdeel van Hoflanen fase 3

Verkocht

Rijswijk

€ 465.500 v.o.n.

Bereken je lasten voor deze woning:

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Het aanbod van de 3e fase in deelgebied de Hoflanen bestaat onder andere uit 5 eengezinswoningen type Meesters aan de Lanen van circa 134 m² en tuin op het zuidwesten. Deze woningen zijn 5,7 meter breed en 10,14 meter diep en gelegen aan een laan. Bent u op zoek naar nog meer ruimte? De woningen zijn optioneel uit te bouwen op de begane grond en…

Het aanbod van de 3e fase in deelgebied de Hoflanen bestaat onder andere uit 5 eengezinswoningen type Meesters aan de Lanen van circa 134 m² en tuin op het zuidwesten. Deze woningen zijn 5,7 meter breed en 10,14 meter diep en gelegen aan een laan. Bent u op zoek naar nog meer ruimte? De woningen zijn optioneel uit te bouwen op de begane grond en beschikken over veel keuze voor indelingsmogelijkheden.

Indeling:

Via de voordeur komt u de hal binnen, waar het toilet en de kast met warmtepomp zich bevindt. Ook treft u in de hal de trap naar de 1e verdieping aan. De woonkamer en keuken staan met elkaar in verbinding en het woongedeelte grenst aan de achtertuin. Aan de tuinzijde van de woning is ruimte voor een lekkere zithoek en de straatzijde is een perfecte plek voor de keuken. Ook heeft deze woning een berging in de zonnige achtertuin.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.
Op de zolder staan de technische installaties en is er voldoende ruimte om bij voorbeeld een extra slaapkamer te creëren In de ruimte waar de aansluiting van de wasmachine is, is ook plek voor andere opberg mogelijkheden.

Alle woningen in deze fase worden compleet opgeleverd:

- Inclusief complete keuken
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
- Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
- Inclusief bodemwarmtepomp
- Veel keuze- en indelingsmogelijkheden
- Super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste BENG-eisen

Wonen in Hoflanen | Parkrijk in RijswijkBuiten
Plan Hoflanen ligt in het groene deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten. De naam Parkrijk is niet zomaar gekozen. Water en groen vormen de hoofdingrediënten van jouw nieuwe wijk. Hoflanen heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark. De ideale plek om te wandelen, fietsen en hardlopen. Of neem in de zomer een verkoelende duik in de parkvijver.
De bouw van de 87 woningen in Hoflanen is verdeeld over drie fasen. De eerste fase bestaat uit 32 ruime rijwoningen met een schuine kap en in fase 2 worden 20 unieke beneden- en bovenwoningen in verkoop gebracht.

Wonen in RijswijkBuiten
Gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft vindt u een unieke wijk: RijswijkBuiten. Deze groene wijk met zijn prachtige waterpartijen loopt voorop als het gaat om duurzaamheid. Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan de in toekomst geldende duurzaamheidsnormen. RijswijkBuiten is een wijk vol nieuwe energie. In het waterrijke en groene deelgebied Parkrijk vindt u plan Hoflanen. Hier verrijzen 87 gevarieerde gezinswoningen. Van royale rijwoningen in knusse hofjes tot comfortabele beneden- en bovenwoningen in de groene lanen: samen vormen ze de nieuwe woonbuurt Hoflanen.Parkrijk is een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten. Iedere woning beschikt over tenminste één eigen parkeerplaats. Daarnaast zal er een mobiliteitspunt in de wijk gecreëerd worden. Voor meer informatie ga naar www.rijswijkbuiten.nl

Ligging en de omgeving
RijswijkBuiten is klaar voor de toekomst. Naast de gasloze en duurzame woningen vindt u hier een robuust water- en poldersysteem, volop diversiteit in de groenstructuur en aandacht voor variatie van natuurlijke elementen.Het gezellige centrum van Rijswijk ligt op steenworpafstand en ook de historische binnenstad van Delft is om de hoek. Via de openbaar vervoer-mogelijkheden en de A13 en de A4 binnen handbereik, bent u in no time in omliggende steden als Den Haag en Rotterdam.

Basiskenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 465.500 v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Soort woning Eengezinswoning
 • Bouwjaar 2022
 • Soort bouw Woonhuis
 • Woonoppervlakte 132 m2
 • Woonoppervlakte 132 m2
 • Inhoud 484 m3
 • Aantal kamers 4
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Warmtepomp
 • Hoofdtuin Achtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin ca. 51 m2

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.