Grasbuurt Fase 3c

Verkocht

25 nieuwbouw woonhuizen

Delft

geen

Corrine Juffermans

Omschrijving

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: Klinkerbuurt en Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met het groene hart van de wijk. Grasbuurt 3 is de laatste fase van Grasbuurt en ligt aan zuid-oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en…

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: Klinkerbuurt en Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met het groene hart van de wijk.

Grasbuurt 3 is de laatste fase van Grasbuurt en ligt aan zuid-oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en water. Vanaf jouw woning sta je binnen enkele minuten midden in het park en kunnen kinderen heerlijk spelen bij het speeltuintje dichtbij.
Grasbuurt 3 gaat gefaseerd in verkoop. Na het succes van Grasbuurt 3a en 3b, waar nagenoeg alle woningen verkocht zijn en de bouw medio mei begint, is dit je laatste kans om in deze duurzame nieuwbouwwijk te wonen. Wil jij ook genieten van een prachtige woning met tuin in Grasbuurt? Schrijf je dan snel in.

Ook in Grasbuurt bouwen we duurzame woningen (Beng) met standaard water – water warmtepomp, PV-panelen, vloerverwarming en -koeling. De woningen worden compleet uitgevoerd met keuken en sanitair.

Met Grasbuurt 3c bieden we een laatste kans om deel uit te maken van deze prachtige plek in Schoemaker Plantage. Geniet van modern comfort, een eigen tuin en duurzame voorzieningen, water – water warmtepomp, PV-panelen, vloerverwarming en -koeling. De woningen worden compleet uitgevoerd met keuken en sanitair.

Mis deze unieke kans niet en neem de eerste stap naar jouw droomwoning!

Highlights van Grasbuurt Fase 3c

 • Hofwoningen, vrijstaande villa en 2-onder-1 kapwoningen
 • 25 duurzame woningen
 • Inschrijving gesloten

Basiskenmerken

 • Woonoppervlakte v.a. 98 m2
-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.