Grasbuurt fase 3a/b

Verkocht

55 nieuwbouw woonhuizen

Delft

geen

Corrine Juffermans

Omschrijving

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: Klinkerbuurt en Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met het groene hart van de wijk. Grasbuurt 3 is de laatste fase van Grasbuurt en ligt aan zuid-oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en…

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: Klinkerbuurt en Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met het groene hart van de wijk.

Grasbuurt 3 is de laatste fase van Grasbuurt en ligt aan zuid-oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en water. Vanaf jouw woning sta je binnen enkele minuten midden in het park en kunnen kinderen heerlijk spelen bij het speeltuintje dichtbij.

De twee-onder-één kap en vrijstaande woningen gelegen aan het park zijn bijna allemaal verkocht. De woningen aan het groene hoven worden momenteel aangepast naar een kleiner type koopwoning. We verwachten deze en de royale gezinswoningen aan de oostelijke waterplas in het 4e kwartaal gefaseerd in verkoop te kunnen brengen. Wil je op de hoogte blijven van het (toekomstig) woningaanbod in Grasbuurt 3 schrijf je in als belangstellende.

Ook in Grasbuurt bouwen we duurzame woningen (Beng) met standaard water – water warmtepomp, PV-panelen, vloerverwarming en -koeling. De woningen worden compleet uitgevoerd met keuken en sanitair.

Highlights van Grasbuurt fase 3a/b

 • 55 woningen
 • Divers woningaanbod
 • Ruim wonen in een groen en sfeervol hof

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.