Grasbuurt fase 2

Verkocht

41 nieuwbouw woonhuizen

Delft

geen

Corrine Juffermans

Omschrijving

Nog enkele Brede gezinswoningen beschikbaar

Op zoek naar een grote eengezinswoning in Delft?  In de Schoemaker Plantage komen prachtige en ruime nieuwe eengezinswoningen. Hier woon je in een duurzame nieuwbouwwoning met zonnepanelen, warmtepomp en isolatie. Spring straks op de fiets met 10 minuten ben je in hartje Delft! Hier voelt binnen als buiten. Vanaf dag één!

De Grasbuurt is het nieuwste buurtje in Schoemaker Plantage. Het wordt een stijlvolle en ontspannen tuinbuurt met een prachtige variatie aan huizen. Te midden van de groene uitlopers van het stadspark staan de huizen letterlijk ‘met hun voeten in het groen’. Er komen verschillende huizen in de Grasbuurt: grote eengezinswoningen van circa 132 tot…

De Grasbuurt is het nieuwste buurtje in Schoemaker Plantage. Het wordt een stijlvolle en ontspannen tuinbuurt met een prachtige variatie aan huizen. Te midden van de groene uitlopers van het stadspark staan de huizen letterlijk ‘met hun voeten in het groen’. Er komen verschillende huizen in de Grasbuurt: grote eengezinswoningen van circa 132 tot 167 m² en 2-onder-1-kappers van 157 m² gelegen op grote kavels. De fase ligt aan oostkant van Schoemaker Plantage, direct aangesloten op de Grasbuurt fase 1.

Woningtypes fase 2
Grasbuurt 2 bestaat uit 41 woningen in 3 terugkerende woningtypes uit fase 1:
- 14 Royale gezinswoningen van 132 - 134 m²
Op zoek naar een nieuwbouw eengezinswoning met ruime tuin op het zuidwesten en 3 slaapkamers? In fase 2 komen 14 Royale gezinswoningen. De woningen hebben een statige uitstraling door de extra hoge kap. De koopsommen starten vanaf € 570.000,- v.o.n.
- 25 Brede gezinswoningen van 157 - 167 m²
De Brede gezinswoningen liggen aan een mooi groen hof vanwaar je meteen het park inloopt. Op de begane grond heb je extra veel ruimte door de breedte van het huis. Standaard zijn op de eerste etage 4 ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De koopsommen starten vanaf € 675.000,- v.o.n.
- 2 Riante twee-onder-een-kapwoningen van 157 m²
Of kies je voor een van de twee woningen twee-onder-een-kapwoningen, die met de zonnige achtertuin op het zuidwesten grenzen aan het park? De koopsommen zijn € 855.000,- v.o.n.

Nog enkele Brede gezinswoningen beschikbaar!
Ben je op zoek naar net even wat meer woonruimte en het comfort van een nieuwbouwwoning? In de Grasbuurt fase 2 zijn nog enkele Brede gezinswoningen beschikbaar. Bekijk op de projectwebsite de actuele status van de bouwnummer of neem contact met ons op via 070 308 46 52 of nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Ook in Grasbuurt bouwen we duurzame woningen (Beng) met standaard warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling. De woningen worden compleet uitgevoerd met keuken en sanitair. De presale van dit project is nu gestart. Kijk op de website voor meer informatie van bovengenoemde typen woningen.

Schoemaker Plantage is groen wonen in de stad
Een gloednieuw huis met tuin en een stadspark voor de deur. Aantrekkelijk? Maak kennis met Schoemaker Plantage. Hier woon je in alle rust op 10 minuten fietsafstand van hartje Delft! Hier voelt binnen als buiten. Vanaf dag één! En wie Schoemaker Plantage binnenrijdt ziet direct dat de huizen hoog, breed en statig zijn. Deze huizen zijn namelijk écht een maatje groter dan de meeste andere nieuwbouwhuizen. Daarnaast zijn de huizen super duurzaam.

Veel verschillende huizen verdeeld over twee buurtjes
Op de oude TNO-locatie tegenover de Technische Universiteit van Delft komt een compleet nieuwe woonbuurt met een park en zo’n 800 tot 900 nieuwbouwhuizen. Die huizen worden gefaseerd gebouwd, zodat de Schoemaker Plantage op natuurlijke wijze kan groeien. De eerste fases met woningen in de Klinkerbuurt worden met veel plezier bewoond. De bewoners genieten van hun huizen, de buurt en organiseren samen borrels en barbecues.

Architectuur
Met het ontwerp heeft de architect een hedendaagse vertaling van de Delftse School gemaakt. Wij bestempelen dit als de ‘Nieuwe Delftse School’. De Schoemaker Plantage voelt als een binnenstad én een tuindorp.

Wonen aan de rand van Het Stadspark
Het stadspark van Schoemaker Plantage verbindt de Klinkerbuurt en Grasbuurt. Hier worden mooie duurzame initiatieven ontplooit zoals een tiny forest en wormenhotel. De fiets- en wandelroutes in de nieuwe woonbuurt sluiten straks allemaal aan op de bestaande paden. Zo zijn de Schoemaker Plantage en de oude binnenstad straks goed met elkaar verbonden. Rondom Schoemaker Plantage ligt een heel aantrekkelijk stukje natuur met bijzondere oevers. Ecologisch van grote betekenis voor plant en dier. De invulling past perfect bij een woonwijk zoals deze. Lommerrijk, speels en met veel speel-, zit- en wandelmogelijkheden.

NB: de impressies en plattegronden geven je een goed beeld hoe het project en de woningen er straks uit komen te zien. Maar er zijn nog kleine wijzigingen mogelijk, je kunt hieraan geen rechten aan ontlenen.

Highlights van Grasbuurt fase 2

 • Brede gezinswoningen van 157 tot 167 m²
 • 4 slaapkamers en een ruime zolder
 • Inclusief complete keuken, sanitair en tegelwerk

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.