De Machinist

In verkoop

nieuwbouw appartementen

Van € 271.500 tot € 495.000 v.o.n.

Rijswijk

geen

Corrine Juffermans

Omschrijving

WONEN IN RIJSWIJK BUITEN - DE MACHINIST Na een doorslaand succes van de blokken 1 en 2 is de presale gestart van de blokken 3, 4 en 5. **Plan nog een oriëntatiegesprek met NEXTHome voor maandag 15 januari a.s. en krijg voorrang bij de toewijzing. Bezoek de projectwebsite parkrijk-demachinist.nl voor meer informatie over het verkoopproces en laat…

WONEN IN RIJSWIJK BUITEN - DE MACHINIST

Na een doorslaand succes van de blokken 1 en 2 is de presale gestart van de blokken 3, 4 en 5.
**Plan nog een oriëntatiegesprek met NEXTHome voor maandag 15 januari a.s. en krijg voorrang bij de toewijzing. Bezoek de projectwebsite parkrijk-demachinist.nl voor meer informatie over het verkoopproces en laat je email-adres daar achter zodat je via de nieuwsbrief op de hoogte blijft van de volgende stappen. **

Wonen in een duurzaam appartement in RijswijkBuiten? Dit kan in De Machinist. Op de locatie aan de Grote Vuurvlinderstraat, nabij het Wilhelminapark, ontwikkelen Stevast Ontwikkeling en Dura Vermeer het project De Machinist.

Het project bestaat in totaal uit 5 woonblokken, bestaande uit in totaal 109 appartementen met een woonoppervlak variërend van circa 57 – 100 m². Doordat alle 5 de appartementencomplexen een eigen entree hebben, woon je in een appartementencomplex bestaande uit circa 20 appartementen. Voor elk woonblok is een gezamenlijke fietsenstalling en ook een scootmobielruimte opgenomen. Parkeren is mogelijk in het openbaar gebied.

Duurzame ontwikkeling
De woningen in De Machinist zijn allemaal duurzaam. De appartementen worden voorzien van een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning, vloerverwarming, etc. Met de aankoop van een appartement in De Machinist zijn kopers dus goed voorbereid op de toekomst.

Locatie en omgeving
Het project De Machinist wordt gebouwd in deelgebied Parkrijk in de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten. RijswijkBuiten ligt nabij het centrum van Rijswijk en Delft. Den Haag en Rotterdam zijn daarnaast goed en snel bereikbaar via de snelwegen A4 en A13. In dit voormalig glastuinbouwgebied tussen Rijswijk en Delft worden tot 2026 ruim 3500 nieuwe duurzame woningen gebouwd, verdeeld over de deelgebieden Sion, Parkrijk en Pasgeld.

Groenstedelijk wonen in Parkrijk
We noemen het gebied niet voor niets Parkrijk: het aangrenzende Wilhelminapark met maar liefst 150 hectare groen vormt het uitgangspunt voor het stedenbouwkundig ontwerp van de wijk. Parkrijk wordt zo ingericht dat elke straat straks in verbinding staat met het veelzijdige recreatiegebied. De lange lanen met de daaraan gelegen woningen vormen het verlengde van het park. In het park kunt u heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen en genieten van het groen. Voor kinderen is een speeltuin aanwezig en bij warm weer is het zelfs mogelijk om een duik te nemen in de zwemvijver!
Ook aan tal van voorzieningen is gedacht. In deelgebied Parkrijk zijn inmiddels twee basisscholen gevestigd: één basisschool in een tijdelijke locatie en één basisschool in combinatie met een kinderopvang en gymzaal in de nieuwbouw van Montessori Kindcentrum Parkrijk. In het eerste kwartaal van 2023 is winkelcomplex De Koploper, met een Lidl supermarkt en een aantal (nog te openen) dagwinkels, opgeleverd. In juni 2022 is gestart met de nieuwbouw van een gezondheidscentrum in Parkrijk. Tenslotte is er aan de zuidkant van Parkrijk een kleinschalig bedrijventerrein te vinden dat ook de komende jaren nog wordt uitgebreid.

Op de hoogte blijven?
Wil jij op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite.

Highlights van De Machinist

 • 109 koopappartementen, alle woningen toegewezen
 • Woonoppervlaktes variëren van circa 58 – 83 m2
 • Kleinschalig wonen in Rijswijk Buiten

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.