Herenhuis 6,60m breed

Nog 0 woningen beschikbaar!

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

In Aan de Singel fase 1 worden onder meer vier van deze herenhuizen met een breedte van 6,60 meter gebouwd. Deze woningen liggen direct aan de Wilgenplas, dus fantastisch uitzicht is gegarandeerd. En dat in Aan de Singel: een prachtige groene woonlocatie in het kindvriendelijke Lierkwartier. Hier is ontspannen wonen een zekerheid. Is concessies…

In Aan de Singel fase 1 worden onder meer vier van deze herenhuizen met een breedte van 6,60 meter gebouwd. Deze woningen liggen direct aan de Wilgenplas, dus fantastisch uitzicht is gegarandeerd. En dat in Aan de Singel: een prachtige groene woonlocatie in het kindvriendelijke Lierkwartier. Hier is ontspannen wonen een zekerheid. Is concessies doen niet jouw ding? Dan kan een herenhuis in Aan de Singel zomaar eens de juiste keuze zijn.

Ga je voor de woning met tuit of zit je liever op de hoek met een ruimere tuin? Waar je ook voor kiest, de herenhuizen zijn allemaal zeer compleet. De architectuur straalt rust en luxe uit, passend bij de inrichting van de omgeving. De herenhuizen van 6,60 meter breed hebben een woonoppervlakte van ongeveer 150 m2. Uiteraard is er ruimte genoeg voor een (groot) gezin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een verdieping hoger is de ruimte vrij in te delen, bijvoorbeeld als speel- of werkruimte. Parkeren kan op eigen terrein of op het mandelig terrein achter de woning.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 151 m2 tot 157 m2
  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.