2 onder 1 kap villa

Nog 0 woningen beschikbaar!

Verkocht

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Aan de rand van Aan de Singel fase 1 worden onder meer deze vier2 onder 1 kapvilla's van 6,30 meter breed gebouwd. Een product van de buitencategorie, mede vanwege de parkeerplaatsen op eigen grond en royale woonoppervlakte. En dat in het prachtig groene Aan de Singel. Tussen de woningen ligt veel ruimte, dus rust kun je hier zeker vinden. De…

Aan de rand van Aan de Singel fase 1 worden onder meer deze vier2 onder 1 kapvilla's van 6,30 meter breed gebouwd. Een product van de buitencategorie, mede vanwege de parkeerplaatsen op eigen grond en royale woonoppervlakte. En dat in het prachtig groene Aan de Singel. Tussen de woningen ligt veel ruimte, dus rust kun je hier zeker vinden.

De ingang en hal van de woningen bevinden zich in het midden. Daardoor is er alle ruimte voor een grote leefkeuken én ruimte woonkamer. De brede beukmaat van 6,30 meter zorgt voor veel mogelijkheden wat betreft de inrichting. De 2 onder 1 kapwoningen hebben een woonoppervlakte van ongeveer 186 m2. In deze woningen geniet je, mede door de vele raampartijen optimaal van licht en ruimte. Uiteraard is er ruimte genoeg voor een (groot) gezin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een verdieping hoger is de ruimte vrij in te delen, bijvoorbeeld als speel- of werkruimte. Parkeren kan op eigen terrein.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 178 m2 tot 198 m2
  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.