Terug

Manager marketing en communicatie

Het is echt inspirerend om te werken met mensen die zoveel hart voor hun onderneming hebben. Dat enthousiasme is aanstekelijk!

Over Daniëlle van der Meer

Voordat ik bij Olsthoorn Makelaars werkte, heb ik als freelance communicatieadviseur en tekstschrijver kennis mogen maken met veel inspirerende ondernemers en interessante bedrijven. De wens groeide om zelf ook weer een vast onderdeel uit te mogen maken van zo'n fijne organisatie; ik ben dan ook blij dat ik nu alweer geruime tijd ben opgenomen in de Olsthoorn-familie!

Vragen aan Daniëlle van der Meer

1. Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

Een brainstormsessie met Gert-Jan, Judith en Esther, waarna ik vol enthousiasme de nieuwe ideeën uitwerk, de juiste woorden hiervoor vind en het samen met collega’s verder uit kan rollen.

2. Waar ben je trots op binnen Olsthoorn Makelaars?

Toen de beperkende maatregelen in verband met het coronavirus ingevoerd werden, stuurde ik een persbericht naar de regionale en nationale media, over de creatieve inzet van digitale middelen bij Olsthoorn Makelaars. Dat werd zo goed opgepikt dat NPO op kantoor kwam filmen voor de uitzending van EenVandaag. Deze uitzending werd bekeken door meer dan een miljoen mensen!

3. Wat is de leukste herinnering tot nu toe bij Olsthoorn Makelaars?

Toen mijn dochter 9 jaar werd, maar geen feestje kon vieren in verband met de coronamaatregelen, stuurde Olsthoorn Makelaars een grote ballon, en bracht Gert-Jan persoonlijk een heleboel kaarten langs, namens alle collega’s. Zo had ze toch een feestelijke dag! Het familiegevoel is enorm, en dit gebaar is zowel voor mij als mijn dochter onvergetelijk.

house-row