Oosteinde 79-a

Oosteinde 79-A te Den Haag
Het Oosteinde ligt in het stukje Den Haag dat grenst aan Wateringen, Rijswijk en Delft. In een omgeving die u ruimschoots de gelegenheid biedt om te genieten van uiteenlopende sferen en voorzieningen. Of u het bruisende van de stad zoekt, wilt genieten van het water, wilt winkelen of de rust van een dorp wilt ervaren. Het kan allemaal vanaf het Oosteinde waar u woont aan een historisch lint; een volwassen buurt in een nieuwe villa.
Dat maakt de plek extra speciaal. Omdat de omgeving al bebouwd is, komt u niet voor verrassingen te staan. De omgeving is te zien en te beleven.

Indeling:

De entree is aan de zijkant van de woning gelegen en heeft een traditionele indeling met de meterkast en een toilet. De deur geeft u toegang tot de woonkamer/keuken, maar deze heeft wel een bijzondere vorm en afmeting. De aan de voorkant gelegen keuken (circa 6×2,4) loopt door in de eetkamer (3,9×3,80). Doordat in de eetkamer veel glas verwerkt is, krijgt deze ruimte veel licht en biedt ook de toegang naar de tuin. Vanuit de eetkamer loopt u door naar de woonkamer/study (ruim 35m²). Grenzend aan de study is de berging gelegen die vanuit de tuin bereikbaar is.

Op de 1e verdieping treft u 2 slaapkamers (2,84 x 5,28 en 4 x 5,28). De tussengelegen badkamer is voorzien van een ruime douchehoek, ligbad en dubbele wastafel. Het toilet is separaat. Ook is vanaf de overloop een kast bereikbaar waar u de wasmachine en droger kunt plaatsen.

Op de 2e verdieping is de 3e slaapkamer gelegen. deze heeft een afmeting van 3.68 x 4) en is voorzien van een 2-tal dakramen. De overige ruimte is een onbenoemde ruimte, dus voor vele doeleinden bruikbaar. De c.v. ketel en mechanische ventilatie zijn in een bergkast weggewerkt.

Omdat de woning nog gebouwd gaat worden, is er nog volop rekening te houden met wensen die de koper heeft. Zo is er bijvoorbeeld al een tekening beschikbaar waar te zien is dat de eetkamer een verdieping krijgt of er een erker in de keuken mogelijk is. Een andere indeling van de eerste en/of tweede verdieping is ook mogelijk. Bij deze optie ontstaan er 5 slaapkamers!

Bij de oprit op de kavel heeft u de mogelijkheid de auto op eigen terrein te parkeren.

Omdat het om slechts één woning gaat, hoeft u niet te wachten op een voorverkooppercentage. Als de woning is verkocht, zal op korte termijn de bouw ook gaan starten!

Bijzonderheden:
– Sfeervol ontwerp met witte gevels, antraciet kleurige dakpannen en sierluiken;
– Maar liefst 172m2 gebruiksoppervlak;
– Tuin met mooie zonligging en veel privacy;
– Kavel van 294 m²
– Winkelcentrum de Bogaard op 5 minuten fietsen;
– Nabij uitvalswegen;
– eeuwigdurend afgekochte erfpacht;