Klinkerbuurt 2

Klinkerbuurt 2 van Schoemaker Plantage!
Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: de Klinkerbuurt en de Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met het groene hart van de wijk.
De Klinkerbuurt kun je een beetje vergelijken met het Doelenplein en de Schutterstraat uit de Delftse binnenstad. De huizen met Delftse stoep staan aan een netwerk van klinkerstraten, stegen en autovrije pleintjes, waar kinderen lekker kunnen spelen. Ook komen er huizen aan het park en kleinschalige appartementengebouwen.

Klinkerbuurt 2 bestaan uit 30 woningen. Je hebt de keuze uit 3 verschillende types; royale gezinshuizen, brede gezinshuizen en parkrandhuizen. En er zijn nog meer keuzes! Voor elke woonlaag kan je kiezen uit twee plattegronden. Zo kan je zelf je huis samenstellen zonder dat het meer kost. NUL kosten dus om in je ideale huis te wonen. De gemene deler van deze huizen? Het zijn allemaal nul-op-de-meterhuizen, ze hebben allemaal vloerverwarming, stompe deuren, een regenton in de tuin, parkeren op het binnen terrein, een grote schuifpui en een complete keuken.