Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Verhuizen? Maak gebruik van onze verhuisbus

De dienstverlening van Olsthoorn Makelaars gaat ver. Dit nemen wij letterlijk: wij verhuizen namelijk graag met u mee. Wilt u de verhuizing graag zelf doen maar vindt u het wel makkelijk om over een flinke auto te beschikken? De Olsthoorn Makelaars verhuisbus staat dan kosteloos voor u klaar. Service van de zaak!

Niet iedereen heeft een compleet verhuisbedrijf met alles erop en eraan nodig om z’n spulletjes te verhuizen. En niet iedereen heeft de kosten ervoor over om verhuizers alles te laten regelen. Maar dan doet u het toch gewoon zelf, met familie of vrienden? Aan de verhuiswagen hoeft het in ieder geval niet te liggen. Olsthoorn Makelaars is tegenwoordig de trotse eigenaar van een verlengde en verhoogde Mercedes Sprinter. Die kunt u kosteloos een dag gebruiken. (Wel vragen wij u deze op tijd te reserveren.) Alstublieft, de sleutels!

Zo ziet u dat Olsthoorn Makelaars in elke fase van het (ver)koopproces voor u klaar staat met een passende oplossing. Het enige wat u nog zelf hoeft te doen is uw spullen in te pakken en de bus te besturen. Veel succes met uw verhuizing!