Uitreiking cheque tijdens feestelijke opening 3e vestiging Olsthoorn Makelaars

Persbericht

Naaldwijk, op donderdag 27 september 2018 heeft Olsthoorn Makelaars aan de heer Ruijgrok, voorzitter van de Stichting Zeldzame Ziekten Fonds een cheque uitgereikt ter gelegenheid van de opening van de derde vestiging. De organisatie ontving een cheque van € 4000,-.

Het Zeldzame Ziekten Fonds helpt mensen met een zeldzame ziekte. Dit doen zij door geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek, door bekendheid te geven aan zeldzame ziekten en door het faciliteren van lotgenotencontact. Een steentje bijdragen aan de maatschappij is de familie met de paplepel ingegoten, aldus Esther Olsthoorn. Daarom een donatie aan dit mooie doel.

Olsthoorn Makelaars een familiebedrijf met 23 medewerkers, opent een nieuw kantoor in Naaldwijk om de positie  In het Westland met lokale aanwezigheid te faciliteren. Naast het nieuwe kantoor in Naaldwijk heeft Olsthoorn Makelaars twee vestigingen in Den Haag, in  de wijk Wateringse Veld en de wijk Vruchtenbuurt. De uitbreiding naar Naaldwijk is voor Olsthoorn een logische keuze. Al bij het ontstaan van het familiebedrijf 12 jaar geleden is gedacht aan de regio waarin we ons thuis kunnen voelen en daar hoort het Westland zeker bij. Het uitbreiding met de bestaande bouw en de nieuwbouw naar het Westland is daarom een logische stap.

Olsthoorn Makelaars is een echt familiebedrijf waar kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Nico Olsthoorn, zijn zoon Gert-Jan en dochters Esther en Judith werken met veel enthousiasme samen. Dankzij hun tevreden klanten, opdrachtgevers en medewerkers zijn zij uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor.  De klanten in de regio stellen onze lokale aanwezigheid op prijs. Hun vastgoedspecialisten zijn u niet alleen van dienst voor de verkoop van woningen. Ook voor taxaties, de aankoop van woningen de verkoop van nieuwbouwwoningen en de verwerving van (bouw)grond staat Olsthoorn Makelaars klaar.

Het nieuwe kantoor is gevestigd in het voormalig Rabobank gebouw aan de Patijnenburg 16 te Naaldwijk.