Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Tomatenlaan CityDune te Den Haag

PLAN IN VERKOOP

CityDune te Den Haag, 3 bijzondere villa’s aan de Tomatenlaan in Den Haag.

“Uw thuis dichtbij stad en duinen”

De Tomatenlaan heeft een uniek karakter. Op de grens van Den Haag en Wateringen, aan de groene ecologische zone. Juist op deze mooie plek worden drie onder architectuur ontworpen villa’s gebouwd.

Op een treffende manier heeft Spring Architecten de beeldkwaliteit die hoort bij de Tomatenlaan in het ontwerp tot uiting gebracht. 3 fraaie villa’s aan het brede water. Heerlijk vrijstaand wonen. Met een oppervlak vanaf circa 163 m² exclusief de bergruimte van 17 m², zijn deze villa’s zeker ruim te noemen. Maar ook plezierig, met de ochtendzon in de eetkamer en de avondzon in uw woonkamer of op uw terras, de zon beweegt met u mee in de loop van de dag.

Op de begane grond komt u binnen in de ruime entree/hal met garderobe en toilet. Vanuit de hal bereikt u de ruime eetkamer en een riante woonkamer, deze twee ruimten worden aan elkaar verbonden door de keuken die in het hart van uw villa ligt. Op de verdieping met vide vindt u 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. In uw villa zijn ook drie bergingen aanwezig. Zowel op de begane grond, op de verdieping als in de aanpandige buitenberging.

De woning kan worden aangepast met diverse wensen. Zo is het mogelijk om op de begane grond een slaapkamer en badkamer aan te brengen waardoor een levensloopbestendige woning ontstaat.

Buiten ligt er een ruime tuin rondom uw villa. Een achtertuin van circa 180 m² en een voortuin ruim 80 m², daar is ook ruimte om tenminste 2 auto’s te parkeren. Uw villa staat op een perceel van circa 500 m². Heeft u interesse? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

https://www.citydune.nl/

Koopsom vanaf € 825.000,– v.o.n.