Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Start verkoop 27 juni 2019 – Villapark Eikelenburgh Fase 8 – Rijswijk

Heeft u ook gezien dat Villapark Eikelenburgh al vergevorderd is? Vijf fasen staan er inmiddels. De bouw van de fasen 6 en 7 vordert gestaag. Op donderdag 27 juni gaat fase 8 online in verkoop. Wat u kunt verwachten? Een ruim aanbod van 31 woningen, variërend van twee-onder-een-kap tot herenhuis. Waar wacht u nog op!

 

Natuurlijk krijgt ook deze fase weer de vormgeving die Villapark Eikelenburgh tot zo’n bijzondere woonwijk maakt. Het is de herkenbare uitstraling van de jaren dertig. De architectuur van de Haagse school, zegt u dat iets? Die vindt u onder meer in een Haagse wijk als Marlot. Nieuwbouw, maar dan met ingebouwde charme. En met het comfort van morgen. Want fase 8 wordt de eerste fase waarin u kookt en stookt zonder gas!

Indien u heeft aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen via de website van https://www.villaparkeikelenburgh.nl/ ontvangt u een link waarmee u zich online kan  inschrijven en uw woningkeuze aangeven. Op maandag 1 juli tussen 17.00 en 19.00 uur bent u van harte welkom bij de Meet & Greet in het informatiecentrum van Villapark Eikelenburgh, aan de  Sir Winston Churchilllaan 1033 te Rijswijk. Hier zijn de makelaars aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie.

Koopsom vanaf € 559.000,-