Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Schoen zetten voor Sinterklaas

Sinterklaas is weer in Nederland,

Wij weten zeker dat hij ook bij ons belandt.

Jullie moeten dan ook weten,

Olsthoorn Makelaars zal hij zeker niet vergeten!

Kom snel langs met je schoen,

Dan kan Sint er wat in doen.

De Pieten zullen helpen de schoentjes te vullen,

Oh oh, dat wordt vast heerlijk smullen!

En wat zullen jullie stralen!

Kom je gevulde schoen 3,4 of 5 december maar weer halen!

 

Zaterdag 16 november zijn Sinterklaas en Piet in het land aangekomen. Nu hebben wij gehoord dat de Sint ook bij ons langs komt, net voordat hij weer naar Spanje teruggaat. Hij heeft dan ook aan ons gevraagd om hem te helpen zo veel mogelijk schoentjes te verzamelen en niemand over te slaan.

Kom snel naar ons kantoor in  de Vruchtenbuurt of in Naaldwijk en zet daar je schoen! Locaties: Appelstraat 201 te Den Haag of Patijnenburg 16 te Naaldwijk. Kinderen t/m 11 jaar mogen hun schoen zetten bij Olsthoorn Makelaars.

3,4 en 5 december kunnen de schoentjes gevuld en al weer opgehaald worden. Kom snel langs met een mooie tekening of wat lekkers voor het Paard en zet je schoen.

Wij zijn geopend op werkdagen van 09.00 – 17.30 uur.

Tot snel!